kardesim valla helal olsun benden daha maceracilar varmis orda inglizcenin iyi olmasini kimse onemsemiyor yaniyani gec gideceksen is bulma imkanin zor diyorum bence myrtle beach e gideceginize newyork a gidin orda is imkanlari daha fazla daha buyuk sehir tatil icinde myrtle a gidersiniz bende newyork a gidicem..belki gorusme imkanimizda olur ama illede myrtle a gidicem dersen simdiden skntiya hazir ol ah ah o sicagin altinda 10 gun boyunca yana yakila is aradigimi ben bilirim saclarim yanmisti sicaktan denizi okyanusu barlari cok guzel ama para olmayinca orda isin zor kardesim ben sana cok samimi olarak konusuyorum.. bence oraya gitmeden bir kez daha dusun derim

yani gec gideceksen is bulma imkanin zor diyorum bence myrtle beach e gideceginize newyork a gidin orda is imkanlari daha fazla daha buyuk sehir tatil icinde myrtle a gidersiniz bende newyork a gidicem..belki gorusme imkanimizda olur ama illede myrtle a gidicem dersen simdiden skntiya hazir ol ah ah o sicagin altinda 10 gun boyunca yana yakila is aradigimi ben bilirim saclarim yanmisti sicaktan denizi okyanusu barlari cok guzel ama para olmayinca orda isin zor kardesim ben sana cok samimi olarak konusuyorum.. bence oraya gitmeden bir kez daha dusun derim
Alıntı
Bookmarks