Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Deerwood, MN

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Deerwood, MN

arkada?lar minnesota deerwood'da göl kenar?nda lodge-resort tarz? bi yer var. garsonluk i?i, saatine 7,5 dolar ödüyor, sezon sonunda her saat için +1 dolar bonus var. yani sonuçta saati 8,5 dolara geliyo. bah?i? yok tabi ki.

konaklamas? yemek dahil haftada 66,50. verdi?i ayr?nt?lara göre de odalar güzel. apartment demi?, 3er ki?ilik oda, özel tuvalet, internet eri?imi vs.

deneyimli olan arkada?lar yard?m ederse çok sevinirim, avantajl? bir i? midir yoksa s?radan m?d?r?

bi de kaliforniyada ayn? tarz i?lerde 10dolar falan verip konaklamay? kar??layan yerler de gördüm(tabi yemek dahil mi bilmiyorum, dahildir heralde). Ama saatine 10 dolar verip konaklamay? kar??layan i?veren de salak de?ildir, mutlaka bi bildi?i vard?r diye dü?ündüm. hani kaliforniya pahal? falan deniliyor belki tüm ücretler böyledir kaliforniya için, öyle olabilir mi?

gittim gördüm ben diyen varsa yard?m etsin lütfen

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

kesinlikle california hakk?nda do?ru dü?ünüyorsun. california en pahal? eyalet oldu?u için verilen ücretlerde ona oranla di?er eyaletlere nazaran yüksek. restaurant i?i deyip ard?ndan 7.5 dolar saatlik ücreti var deyince ?a??rd?m ama tips olmay?nca normal dedim. haftal?k çal??ma saati 50 nin a?a??s?nda de?ilse çok iyi derim ben. overtime olay? da varsa daha da iyi tabi
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ?öyle kötü bi durum var, ortalama saat 32 denilmi? ve geçen senelerde en çok çal???lm?? saat 40 denilmi?. bu genellemeler birebir tutuyor mu genelde? çünkü ben de 40 saat çal??ma olana?? olur diye dü?ünmü?tüm bu i?i. 40 saatten fazlas?nda gözüm yok valla.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

bence kendine ikinci bir i?i ?imdiden dü?ün ayr?ca onlar 32 saat demi?lerse bil ki bu 40 saate ç?kmaz ama 32 nin alt?na iner. Kesin konu?muyorum ama geneli böyle.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hmm eyvallah hocam saol. mekan göl kenar?nda ?ehirden biraz uzak olacakt?r heralde ama in?allah ikinci i? zor olmaz. tabi zor görünüyo biraz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Dedi?in gibi göl kenar?nda bi yerse zor olabilir belki:S

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yaz Aylar?nda bile soguk olabilen bi yerm?s m?nnesota..Bnde bu yaz?n m?nnesota yaada coloradoya g?d?orum n?ye oralara g?d?orum bnde b?lm?orum colorada yozgat
    minnesota rize benzetmes?n? yapt?lar surekl?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks