bana göre bavula o tür şeyler koyup götürmek pek tavsiye edilir birşey değil. Amerika'da her türlü şeyi bulursun ama bazı marketlerde abur cuburdan başka birşey yok. Meksikalı marketler türk marketlere çok benzer. bazı marketlerde çok ucuza balık satarlar ve bunlar çok lezzetlidir. Evde birşeyler yapacaksanız bunlardan yapın derim.

Amerikalıların obez olması çok normal, kimi genetik dese de ben tükettikleri gıda maddelerine bağlıyorum. Bizzat test ettim ve sabah bir KFC yedikten hemen 1 saat sonra çok acıktım. Bu tür yiyeceklerin doyurucu ve tok tutma özelliği yok. Kısa sürede tüketildiği, hızlı bir şekilde kan şekerini yükstiği için kısa sürelik hızlı geçen bir süreç için tok hissediyorsunuz kendinizi. 1-2 saat içinde hızla düşen kan şekeriniz kendiniz çok aç hissetmenize neden oluyor ve tekrar yeme ihtiyacı duyuyorsunuz. Aynı şey kola ve benzeri gazlı içecekler için de aynı. Mc Donald's, Burger, KFC gibi yükte hafif pahada ağır maddeleri tüketmemenizi tavsiye ederim.

Amerika'da kendi yemeğini hazırlayıp yiyen çok irlandalı vardı. Grup olarak gittiğinizi düşünürsek veya orada tanışıp beraber kaldığınızı düşünürsek sizin için faydalı olur.