selam arkadaþlar..önceden usa ye gitmiþ arkadaþlar tayvanlýlar hakkýnda bilgi verirmisiniz nasýl insanlardýr???
selam arkadaþlar..önceden usa ye gitmiþ arkadaþlar tayvanlýlar hakkýnda bilgi verirmisiniz nasýl insanlardýr???
gitmemiþ biri olarak þöyle söyleyim : ýrk ayýrýmý olmadn kendi türk vatandaþlarýmýzý düþünelim biri bana soracak söylicek laf bulamam çünkü her türden milyon tane insan var. genel olarak soruyosan, o ayrý
bu arada táiwān lý bi arkadaþým var onu soracak olursan çok iyi bir insan![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
saðolasýn cevabýn için ama yeterince turk arkadaþýmýz var.Artýk baþka ýrktan arkadaþlarla tanýþýp kaynaþmaya ihtiyacýmýz var diye düþünüyorum...![]()
yok sanýrým yanlýþ anlama yarattým ben, insanlarýn nasýl oldugu kiþiden kiþiye göre deðiþir, ýrktan ýrka deðil, her yerde milyon çeþit insan var "bunlar böyledir" die genellemek yanlýþ olur die düþünüyorum, onu belirtmek istemiþtim aslýnda.![]()
Konu MaJ tarafýndan (06-05-2008 Saat 04:07 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
yurtta odalar dört kiþilikti ve oda arkadaþlarýmýn 3de tayvanlýydýçok güleryüzlü,yardýmsever ve iyi niyetli insanlar ve cok doðallar..taki kendi aralarýnda konuþana kadar her babayiðid küçük bi odada konuþan 5 tayvanlý kýzý kaldýramaz..inanýrmýsýnz sadece bu yuzden odamý deðiþtirmek zorunda kaldým ve ruslarla kaldým=)tayvanlýlarýn ingilizceleride akýcý güzel konuþuyorlar bide nazar boncuðuna bayýlýyorlar
![]()
2 kiþiyle ayný evde kaldým. çok yardýmsever insanlar ya bide saf oluolar kýzlarý her gece maske yapýodu yüzüne ikiside kýzdý zaten erkekleri bilmiorum ama kýzlarý çok yardýmsever ve saf![]()
Hakikaten cok yardim sever insanlardi.Tek kotu yanlari evde yemek yaptiklarinda 1 saat boyunca disarda dolanmak zorunda kalmamizdi.Yemekleri kotu demeyim ama Turkleri rahatsiz edici cinstendi.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks