selam arkada?lar..önceden usa ye gitmi? arkada?lar tayvanl?lar hakk?nda bilgi verirmisiniz nas?l insanlard?r???
selam arkada?lar..önceden usa ye gitmi? arkada?lar tayvanl?lar hakk?nda bilgi verirmisiniz nas?l insanlard?r???
gitmemi? biri olarak ?öyle söyleyim : ?rk ay?r?m? olmadn kendi türk vatanda?lar?m?z? dü?ünelim biri bana soracak söylicek laf bulamam çünkü her türden milyon tane insan var. genel olarak soruyosan, o ayr?
bu arada táiwān l? bi arkada??m var onu soracak olursan çok iyi bir insan![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
sa?olas?n cevab?n için ama yeterince turk arkada??m?z var.Art?k ba?ka ?rktan arkada?larla tan???p kayna?maya ihtiyac?m?z var diye dü?ünüyorum...![]()
yok san?r?m yanl?? anlama yaratt?m ben, insanlar?n nas?l oldugu ki?iden ki?iye göre de?i?ir, ?rktan ?rka de?il, her yerde milyon çe?it insan var "bunlar böyledir" die genellemek yanl?? olur die dü?ünüyorum, onu belirtmek istemi?tim asl?nda.![]()
Konu MaJ tarafından (06-05-2008 Saat 04:07 AM ) değiştirilmiştir.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

yurtta odalar dört ki?ilikti ve oda arkada?lar?m?n 3de tayvanl?yd?çok güleryüzlü,yard?msever ve iyi niyetli insanlar ve cok do?allar..taki kendi aralar?nda konu?ana kadar her babayi?id küçük bi odada konu?an 5 tayvanl? k?z? kald?ramaz..inan?rm?s?nz sadece bu yuzden odam? de?i?tirmek zorunda kald?m ve ruslarla kald?m=)tayvanl?lar?n ingilizceleride ak?c? güzel konu?uyorlar bide nazar boncu?una bay?l?yorlar
![]()

2 ki?iyle ayn? evde kald?m. çok yard?msever insanlar ya bide saf oluolar k?zlar? her gece maske yap?odu yüzüne ikiside k?zd? zaten erkekleri bilmiorum ama k?zlar? çok yard?msever ve saf![]()

Hakikaten cok yardim sever insanlardi.Tek kotu yanlari evde yemek yaptiklarinda 1 saat boyunca disarda dolanmak zorunda kalmamizdi.Yemekleri kotu demeyim ama Turkleri rahatsiz edici cinstendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks