evet arkadaþlar sonun da ben de gidiyorum görüþmeye...13.45te görüþmem.kimler giriyo ankarada baþka? hepinizin þans dileklerini ve dularýnýzý bekliyorum![]()
evet arkadaþlar sonun da ben de gidiyorum görüþmeye...13.45te görüþmem.kimler giriyo ankarada baþka? hepinizin þans dileklerini ve dularýnýzý bekliyorum![]()
Her ne söylersen söyle senin bildiðin, karþýndakinin anladýðý kadardýr...
Mevlana Celalleddin Rumi
bol bol þanslar iyi haberlerini bekliyoruz...=))
Ne oldu vize görüþmen kardeþ? Umarým iyidir. ツ
arkadaþlar heyecan ve stres yapmanýn hiç bir lüzumu yok. Ankarada girecek olanlara sesleniyorum özelikle; filipinli (çekik gözlü) bayandan biraz korkabilirsiniz.
bana da o bayan geldi. 13.45e alýnmýþtý randevum ancak sýra 16.30 ancak gelebildi.hemen hemen herkesi gözlemleme þansým oldu.filipinli bayan çok muhabbet ediyor. diðer sarýþýn orta yaþlý bayan kýsa tutuyor ve klasik sorular yönlendiriyor.ancak sarýþýn bayan 3-4 kiþiye vermedi vize.filipinli bayan kimseyi geri çevirmedi saolsun.filipinli bayan eðer ingilizceniz de biraz iiyse baþlýyor muhabbete bunu da ayrýca belirteyim.
neyse gelelim detaylara içeri girip parmak izi numarasý yanana kadar bekledim, daha sonra parmak izimi verdikten sonra vize görüþmesini beklemeye baþladým.bekle allah bekle herkes alýyor heyecaným geçti neyse ki milleti dinlerken.ingilizcesi iyi olmayanlar kesinlikle telaþlanmayýn derim.çünkü neler gördüm inanamazsýnýzneyse önce tek parmaðýmýn da izini almak istedi tabi orda ben anca bi number kelimesini anladýðým için giriþte verilen numarayý görevliye vermeye çalýþýyodum
no deyip parmaðýný gösterdi parmak izini verdik. dha sonra iki ismimden dolayý hangi ismimle çaðrýldýðýmý sordu. bölümümü bölümümde çalýþtýðým konulardan bi kaç biþey ve kaçýncý sýnýf olduðumu sordu.daha sonra nerden çýktý alamadým adýmýn anlamýný sordu.ikinci adýmýn musa olmasý ve benim de museviliðin peygamberi diye tanýtmamdan dolayý pat diye bi yahudimisin sorusu geldi neye uðradýðýmý þaþýrdým
neyse no im muslim cevabýyla geçiþtirdikten sonra daha önce yurt dýþýna gidip gitmediðimi sordu.amerikada travelling yapacakmýsýn dedi. nerelere gitmek istediðimi nerde ne iþ yapacaðýmý sordu.benden öncelikle miami beache gitmeyi istiyorum cvbýný alýnca bi kahkaha tuttu ikimizi de
sonra have a nice holiday this summer dedi upse gönderdi.
evet arkadaþlar bu filipinli çekik gözlü hatun acaip muhabbet meraklýsý.biraz ingilizceniz iiyse baþlýyo ordan burdan muhabbete...
neyse vizelerini almýþ arkadaþlara yazýn bol paralý bol neþeli iþler alacak olanlara da görüþmelerinde baþarýlar diliyorum...
Konu BarisMT tarafýndan (09-05-2008 Saat 03:32 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Her ne söylersen söyle senin bildiðin, karþýndakinin anladýðý kadardýr...
Mevlana Celalleddin Rumi
darýsý biz vize görüþmesi olanlara... umarým biz de kolayca alýrýz da þu vizeyi sonra gelir burda stresli halimize güleriz...=D
ben sarý saclýo sýrýn bayanla gorustum ve aldým herkese basarýlar stres yapmayýn ....bu yeterlý olacaktýr
aslýnda böyle muhabbet etmeleri çok güzel ki böyle uzun konuþanlar kesin alýyorlar sanýrým,ayrýca burdan görüyoruzki bu insanlar bizimle konuþmak için can atýyorlar yani bize vize vermek istiyorlar bu yüzden strese hiç gerek yok![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks