arkadaşlar evlilik içinde bikaç şey diyebilirim yani resmi olayını bilemem evrak işlerini falan ama uzunca bi süre bi ingiliz kızla birlikteliğim olduğu için söyleyebilirim we hani herhangi bi çıkar ilişkisi yoktu bildiğiniz aşk sevgiydi.Şunu diyebilirimki işin içinde sevgi aşk olmasına rağmen kendimden insanlığımdan biçok kez gururumdan midemin daha ne kadar geniş olabileceğinden şüphelerim olmadı değil.Gerçekten değmez hayatınızın 5 10 gününü bile rezil kepaze etmeye.Türk erkeğisiniz arkadaşlar bu iş formalite olsa bile kaldıramazsınız emin olun,ucunda amaçlarınız bile olsa aman be dersiniz bi noktadan sonra.Ben işin pskolojik tarafından yaklaşıyorum deneyimlemiş olduğum için paylaşmak istedim.Sizin yaşadıklarınızı,görgülerinizi bilen,insanlıktan nasibini almış,nerde nasıl davranıcaını bilen bi türk kızının size verebileceği vefayı sadakati-(ha globalleşmenin etkisiyle bütün kızlarda yawaş yawaş birbirine benziyo diyebilirsiniz,bizimkilerde yawaştan değişiyo diyebilirsiniz buraya girmiyorum- kesinlikle onlar ,siz onlara ne verirseniz verin veremezler çnkü öyle görmemişler onlarda ailelerinden ne görürse size onu yansıtıyolar.Neyse konu amacından sapmadan demek istediğimi söyledim heralde kesiyorum kısasından