evet direk uçuş olması çok iyi ama bu sevrvis olayına kafam takıldı..
yeme içme olayı nasıl acaba para istemesinler şimdi bizden içecek için falan..
evet direk uçuş olması çok iyi ama bu sevrvis olayına kafam takıldı..
yeme içme olayı nasıl acaba para istemesinler şimdi bizden içecek için falan..
alkollü içecekler paralı ekonomik sınıf için. diğerlerinde öle bir şey yok
ben de delta ile gittim.gayet güzeldi.hatta bana host ve hostesler kıyak geçiyordu.çünkü en arkadaydım.ve nerdeyse hiç oturmadan en arkadaki mutfak gibi yerde hosteslerle falan sohbet ederek gitmiştim.![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
bende deltadan aldım ama en arkayı secmedım tabi bu koltuk secme olayı cok gusel bence donus ıcın bıle sectım koltukları sımdıden![]()
deltada hosteslerin yaşını bilmiyorum fakat türkçe konuşan bir hostes oluyor mutlaka ve 3 çeşit yemek çıkıyor yahudi/hiristiyan müslüman ve çinlilere köpek etli diye ve kalitesi belli olan bi havayolu zaten
if you`re good at something , never do it for free.
en arka düşüşlerde tehlikeli![]()
![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
arkadaslar benım ucus bılgılerınde gidiş 2 valiz dönüş ise 1 valiz hakkım oldugu yazıo bu bütün delta da aynı mı anlayamadım
yapılan istatistiklere göre uçağın arka tarafında uçarsanız kaza anınad ön tarafta uçanlara göre çok daha şanslı olursunuz.. yani parayı bastırıp first class bilet alıyosun düşünce uçak ilk sen ölüyosun first class ayrıcalığı heryerde var![]()
![]()
![]()
Lufthansadaki hizmeti duyduktan sonra gecen yil delta ile gidis-donuste gecirmis oldugum yolculuk,Istanbul-Zonguldak hattindaki Metro Turizm seyahatinden farksiz geldi bana
Ama non-stop ucuslari uygun bu yuzden yine olsa tercih ederim,fakat bu yil fiyatlari arttirmislar.
British biletim için kullanıcı paneline girip meal request kısmını doldurdum. Muslim olarak seçtim hepsini. Garanti veremeyiz diyorlar ama ellerinden geleni yapacaklarmış.
Geçen sene Delta ile gidiyordum. Yanımdaki Yahudi adama özel yemek gelmişti.
demmah sanane filan gibi laflari kullanma bana benim yazimi bir daha oku turkcen varsa... sana laf soylemiyorum havayolu sirketlerinde muslim yemekleri oyle helal et besmeleyle kesilecek diyanetten biri orda olacak falan filan yok kardesim.... muslim secenegini secersen sana tavuk eti getirirler bu kadar ki delta zaten kirmizi et getirmez.... biliyorum ki konusuyorum anladin heralde...
[QUOTE=ozgursum;70438]demmah sanane filan gibi laflari kullanma bana benim yazimi bir daha oku turkcen varsa... sana laf soylemiyorum havayolu sirketlerinde muslim yemekleri oyle helal et besmeleyle kesilecek diyanetten biri orda olacak falan filan yok kardesim.... muslim secenegini secersen sana tavuk eti getirirler bu kadar ki delta zaten kirmizi et getirmez.... biliyorum ki konusuyorum anladin heralde...[
eyw. o zaman sende bana abartma gibi seyler soleme tamam mi.. abarttigim bise yok cunku.helal olmasi icin illa diyanetten birinin olmasina da gerek yok. tekrar soyluyorum bu helal et standardi bircok yerde var. anladin..
Konu demmah tarafından (24-05-2009 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir.
tavugada helal haram muhabbeti yapmaya başladılarözgür sence deltadaki su halalmıdır yani diyanetten biri halal şişedemi taşıyor
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
teker üstü vermişler sana.ondan ucuz
sucks !
ya bu check in sırasında oturacğmz yeri biz mi seçiyoruz yoksa ordaki görevli mi veriyo ben arkadşmla beraber oturmk istyorum online check ine baktım galiba online için sınırlı koltuk sayısı gösteryo genelde tekli yerler var
ya yerini internet sitesinden secebilirsin. nerden aldin bileti bilmiyorum ama sanirim rezervasyon numarasi veya onun gibi bir numara istiyor onu girerek tum ucuslarindaki yerleri secebiliyorsun...
zaten cok az yer gorunuyosa zor cunku ben gecen sene onceden sectigim koltuklarda uctum yanimdaki arkadasim da oyle...ne yer varsa sec simdi en kotu check in sirasinda denersin sansini
yok taltrap sorun domuz urunlerinin kullanilmasi degil helal et sorunu.... tavuk da kullanilsa helal et standartlarina uyup uymamasi.........
bana şirket deltadan aldı,chack in sırasında seçiceksin dediler koltuğu ...
sucks !
ya olmadi ucakta bi sekilde idare edilir. yaninda goturdugun yiyeceklerle falan. yolculuk dedigin 20 saat olsun. ben abd de 3.5 ay idare ettim etsiz falan filan. 20 saat dedigin nedir ki gulum![]()
Bilginiz olsun, size dağıtılan yemekte şöyle bir kağıt çıkacak. Bu ürünlerin hiç birinde domuz yağı yoktur diye. En son gittiğimde böyleydi.
Bir de adamlar zaten, Hristiyanlara bile kolay kolay domuz eti hazırlamak istemezler. Genelde herkesin yiyebileceği az kalorili, kolesterolü düşük, ay yağlı yiyecekler tercih ediliyor. Bir de biliyorsunuz, Yahudiler de domuz eti yemiyorlar. O yüzden domuz eti, isteseniz bile bulabileceğinizi sanmıyorum.
Ben Salı günü aldım deltadan bileti. IST-JFK-ORF (=NORFOLK, VIRGINIA) gideceğim. Şimdi havayolunun web sitesini baktığımda şunu gördüm, bilmem biliyor muydunuz?
Uluslararası uçuşlar için
**For tickets purchased after April 23, 2009 for travel beginning July 9, 2009, customers in economy class will be charged $20 US for first checked bag and $30 for the second checked bag.
İç hat uçuşları için ise zaten başlamış,
İlk çanta için $15, ikinci çanta için ise $25 diyor.
Diğer havayollarına da bakmak isterseniz:
http://www.expedia.com/daily/flights...-dma-wave23595
deltanın yenı bagaj bilgileri su sekılde arkadaslar : 21 nısan 2009 tarıhınden sonra bılet alanlar 1 temmuz 2009 a kadar ekonomı sınıfında 2 adet 23 kılouk bagaj hakkına sahıpken, 1 temmuzdan sonra sadece 1 tane 23 luk bagaja sahıp olacaklardır.diğer bagalar 50 $ userınden hesaplanacaktır.geri dönuş içinde gecerlidir.
Bu bilgi şirketler aracılığıyla orencılere maıl olarak gonderılmektedır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks