bende delta ile gittim ve geldim ii köü bişi dyemem neticede gdişim sorunsuz ve rahattı ama dönüşüm tam bi felaketti.kendi uçgıma amadılar beni uçak dolu iye 4 iri kıyım zenc ile bi saat kavga ettim çirkefliğin dbine urdum ama ucagın kapazitesinn %10 üstünde blet satma hakları varmış(her frmanın) ben kavga edince özür parası fln verdler milano aktarmalı baska bi ucakla geldim ben ve 2 arkadasım tabiki onşarıda almaılar öncelik urklerin deili hepimiz dışarda kaldık şaka gibi zatn neyse milanodan aktarmayı turk hava yolları ile yapacaktık ama o ucakta doluyudu gene 2 saat kavga ettk para karsılıgı bilet sattı 2 yolcu bis iki arkadas bnebildk 1 arkadasımız gene baska bi uzak bekledi.neden anlattım bunu cunku konu delta deil butun hava yollarında sorun cıkabilir yasalar net neticede ama lux söz konusuysa e imkanlar delta pekte iç acıcı deildi bavuarada para ödemiyorsun bu arada hatta benm dönüşte 23 kiloyu astı ama bişi istemediler o benm şansıma tabi ayrıca yanımada 2 el cantası aldım teki elektronik doluydu belkide ondan bişi sölemediler ama sorun olmadı.

Alıntı
Bookmarks