arkadaşlar bu valiz olayı çok kafama takıldı çünkü giderken 2valiz gelirken 1valiz çok garip geldi ve bana bileti ayarlayan acenteden bilgi istedim onlarda mail attı.
Yolcularımız uçtukları sınıf ve SkyMiles üyeliklerine göre aşağıdaki şartlarda bagaj taşıma hakkına sahiptirler.
Business Sınıfı Yolcular: 3 ADET ( ADET BAŞINA 32 kg)
Platinum, Gold ve Medallion Kart Sahibi Ekonomi Sınıfı Yolcular: 2 ADET ( ADET BAŞINA 32 kg)
Economy Sınıfı Yolcular: 2 ADET ( ADET BAŞINA 23 kg)
bagajların en-boy-yükseklik toplamı 158cm'i geçmemelidir.
ekonomi sınıfın ağırlığı 23 ile 45 kilo arasında olan ve ebatları 158cm geçen bagajlardan ekstra ücret alınır.
kilosu 45 kiloyu aşan veya ölçüsü 205cm'den büyük bagajlar check-in esnasında kabul edilmez.bu ölçüdeki bagajlar için yolculuk başlamadan önce da kargo bölümüyle irtibata geçilmesi rica olunur.
yolcular el bagajı olarak kişisel bir eşya (bayan el çantası, bilgisayar çantası, makyaj çantası gibi) ve bir adet danın el bagajı standartını belirleyen Carry-on-size-check ünitesine sığacak büyüklükte, 18 kiloyu geçmeyen el bagajı taşıyabilirler.
bebekli yolcuların 1 ekstra bagaj(yukarıdaki ölçülerde) ve 1 bebek arabası taşıma hakkı vardır.
galiba son maddenin hiç birimizle alakası yok ama olsun ben yaziim dedimbuarada görüldüğü gibi giderken 2 dönerken 1 valiz diye bir bilgi verilmemiş böyle ekstra bir durum olsaydı yazarlardı sanırım.hadi herkese iyi yolculuklar
![]()

buarada görüldüğü gibi giderken 2 dönerken 1 valiz diye bir bilgi verilmemiş böyle ekstra bir durum olsaydı yazarlardı sanırım.hadi herkese iyi yolculuklar
Alıntı
Bookmarks