arklar 13 mayýs 09:15de istanbul'da vize görüþmesine gireceðim.saat 14:00de okulda vizem var kocaeli üniversitesinde okuyorum acaba yetiþebilir miyim bilmiyorum.en fazla vize görüþmesi ne kadar sürer.bilgi verirseniz teþekkürler
![]()
arklar 13 mayýs 09:15de istanbul'da vize görüþmesine gireceðim.saat 14:00de okulda vizem var kocaeli üniversitesinde okuyorum acaba yetiþebilir miyim bilmiyorum.en fazla vize görüþmesi ne kadar sürer.bilgi verirseniz teþekkürler
![]()
benim randevum 8.00'daydý. tam 9'da çýktým istinye'den. nisanýn baþýnda gittim bu arada...
ama þans tabi, ama bir buçuk saat falan sürer gibi gelio bana... en fazla.
1 saat felan sürer en fazla. Ama sana tavsiye. 9.15 teyse vize görüþmen 8.30 gibi orda ol. Belki daha bile erken. Ben vize alýrken benden kaç saat sonrakiler önümden girdi. Formda 15 dk öncesinden orda olun yazýo ama pek uyan yok. 9 gibi gidersen riske edersin gibime geliyor ama 9.30 gibi Ýstinye'den çýkarsan rahat rahat yetiþirsin. Hatta abartýp trenle bile gelebilirsin Kocaeli'ye.
Arkadasýn sen bakma 9.15 dediklerine erkenden git 8-8.30 gibi alýyolar sýraya sorun olmuyo... Ondan sonra da sýnavýna yetisirsin rahat rahat... Ama boyle cakýstýrmayý nasýl basardý sirketin onu da anlamadým... Sýnavýnda basarýlar bu arada![]()
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWÝE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
ben zeytinburnundan istinyeye nasýl gideceðim onu bilemiyorum iþteiett seferleri ne zaman baþlýyor?randevum 8.30 da
zaten içerde kimse randevu saatini sormuyo benim saatim geldiðinde çoktan iþlemlerim bitmiþti bile, binanýn önünde üstünü baþýný arayan güvenliðe anlatýrsýn durumu erkenden girersin
iett 6da baþlar istediðin otobüs saatini iettnin sitesinden öörenebilirsin.Tsbi ist trafiðini de haftaiçi hesaba katmak lazým.
Birde baktin vize gorusmenden sonra okuldaki sinavina yetisemiceksin hastaneden bi rapor alirsin olur biterAmerikaya gec gidersin biraz ama alttan dersinin kalmasindan iidir
![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
Rapor alsa ne olur final ertesi hemen uçacak bi adam için rapor çok gerksiz biþe olur çünkü telafisine zaten giremiicektir.
Ama finaller bitsin 15 20 gün soora gidecem zaten diyosanýz fikir güzel tabi.
Tramvay Kabataþ yaparsýn. E-5'den gideyim deme çünkü geçen sene öyle yapýp geç kaldým görüþmeye
Ordan 22 no'lu ÝSTÝNYE DEREÝÇÝ - KABATAÞ hattý ile rahatça gidersin. 15-20 dk bir kalkýyor.
45 dk tramvay, bir o kadar da otobüs yolculuðu sürse ve biraz da avans versen senin 6.30'da falan çýkman lazým![]()
çok teþekkür ettim arkadaþlar,geç kalmaktan korkuyordum ama erken yatýp 6 da falan kalkarsam yetiþirim sanýrým![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks