Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeþil Kaðýt Aldým... Ppr Ne Demek?

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Question LÜTFEN YARDIM...Yeþil Kaðýt Aldým...(PPT) yazýyor other kýsmýnda Ne Demek?

Ortalamam 1.51 di 7 mayýsta görüþmeye gittim saðolsun en domuz adama denk geldim ne diller döktüm saðlýk problemim vardý ve bana orta yolu bulucaz dedi yeþil kagýtta transkriptin üzerini cizdi ve PPT die biþi yazdý
    DS FORMUNLA TRANSKRIPTINI BIZE YOLLARSAN notlarýný yüksip vizeni alabilirsin tekrar gelmene gerek yok dedi. Bu iyi biþeymi deðilmi yani illede 2yemi cýkarmam gerekiyo ortalamamý yoksa 1.80- 1.90 a cýkarmam yeterlimi hala anlayamadým bilgisi olan varsa cevap verebilirmi?
    Konu arfundali tarafýndan (09-05-2008 Saat 01:37 AM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: PPT NE DEMEK?

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

En domuz adama denk geldim ne demek?

Yani adamlarýn sanki hepimize vize verme zorunluluðu varmýþ gibi, sanki oraya gitmek için günlerini haftalarýný harcayan bizler deðiliz, bizim onlara deðil de onlarýn bize ihtiyacý varmýþ gibi davranmak ve maddi ya da kültürel anlamda adamlarýn ülkesine gitmek için uðraþan biz deðilmiþiz gibi ne hakla bir de adama domuz diyebiliyoruz...

Adamlar vizenin þartýný koymuþlar ortalama 2 olacak diye, ve bir de opsiyon oluþturmuþlar 2'nin yakýnýna da vize vererek. Bu nasýl doyumsuzluktur ki hala daha fazlasýný isteyebiliyoruz...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

kardeþim selçuk ünide okumuyoruz marmarada oýkuyoruz gel gör 2 ortalamayý istersen konusturma beni yardýmcý olacaksan cevap ver. ok?

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

saðlýk problemim var 2 yapamadým ortalamamý yani domuz derim demem seni ilgilendirmez bu.. lütfen yardýmcý olacaksan cevap ver. ben burda yardým bekliyorum eleþtirilmek isteseydim baska seyler yazardým.

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

pek ok deðil!
    Bahsetmeye çalýþtýðým ben çok çalýþkan, sen çok tembelsin gibi biþey deðildi.

Nerede okuduðun, ne bölümde okuduðun ya da ne kadar zeki,akýllý olduðunda deðilim... Demeye çalýþtýðým, karþýsýna geçince bir vize almak için "ne diller döktüm" dediðin adama serbest platformda Domuz yakýþtýrmasý yapýlmasý...

Teorik bilgi istiyorsan, merak etmek muhtemelen o domuz görevli vizeni verecektir ds ve transkriptini gönderdiðin zaman... sen de mutlu mutlu tatilini yapacaksýn...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Bak güzel kardeþim Konsolosluk görevlilerine istersem domuz yada baska hayvani yakýþtýrmalar yapabilirim bu dogrumudur hayýr deðildir belki ahlaki acýdan ama ben þuan bu þekilde konusmak istiyorum dediðim gibi amacým burda bir sorunum var ona cevap bulmak benim soruma cevap verip sonuna domuz yakýþtýrmasýnýn yanlýþ oldugunu yazsan eyvallah ama sen direk beni eleþtirerek girdin iþe benimde zekilik yada hangi üni hangi bölüm bunun yarýþtýrmasýný yapmak istediðim yok benim problemim var ve sonucta bu problemler yüzünden burda sorunumu söylüyorum bende biliyorum ki 2 ortalama olmalý bunu hatýrlatmana gerek yok. ii aksamlar

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Ppt Diye Biþey Yazmýþ Others Kýsmýný Iþarteleyerek Bu Nedemek Lütfen Yardým Edin...

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

bulabileceðim her siteye baktým türkçe/yabancý.... yok böyle biþey... el yazýsý oldugu için acaba harfleri yanlýþ okuyo olabilirmisin, p yerine r falan gibi?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arfundali domuz yakýþtýrmasý pek hoþ olmamýþ belki adama sorsan domuzluðu sende bulacaktýr. neyse adamýn senden istediði not ortalamaný düzmen ve hocalarýndan (ki finaline girdiðin ve sonucunu aldýðýn bütün hocalardan) baþarýlýdýr diye referans mektubu alýp sana verdiði form ve pasaportunla konsolosluða yollaman.istersen transkripti bekle bu dönemin notlarý da dahil ama o da temmuzu bulur.sen önce þirketinin danýþmanýna git ve onunla etraflýca konuþ bu iþi. referans mektubu gönderenler %90 vizelerini alýyorlar. umarým senin de dilediðin olur.
    Her ne söylersen söyle senin bildiðin, karþýndakinin anladýðý kadardýr...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardeþim sen adama þimdi neden domuz diyorsun? hem bak sana yardýmcýda olmuþ sana bir þans daha tanýmýþ.. bence iyi referans mektuplarýyla tekrar yolla alýrsýný vizeni ppt için ise gerekli araþtýrmalarým sonuc vermedi malesef
    Bir ümit PP olabilir buda "postponed" kýsaltmasýdýr yani ertelenmiþ demek olabilir..
    Konu PiTcHeR tarafýndan (09-05-2008 Saat 03:09 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arfundali arkadaþým sende hem suçlu hem güçlüsün ama, hem düþük not ortalamasýyla gitmiþsin hemde hemen vermedi die adama sinirlenmiþsin..ki red yememiþ olman bile þans bence, sözün kýsasý üstte yazan arkadaþlar gibi biraz çalýþýp not yüksip referans da gönderdin mi yazýn west palm beachde güneþlenirsin

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Vizeyi alýrsýnýz ya da almazsýnýz ayrý mesele ancak insanlara bu þekilde haksýz ve son derece aþaðýlayýcý ithamda bulunmanýz son derece çirkin ve bir o kadar gereksiz.

Ayrýca istediðiniz þeyleri yazabilirsiniz ancak bunun da bir sýnýrý olmalý diye düþünüyorum.

Ben kendi adýma þunu söyleyebilirim ki siz yazdýðýnýz bu ifadelerle herhangi bir yardým ya da cevabý haketmiyorsunuz...

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

okuldaký hocalarýndan referans mektubu al gonder tekrar

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Konu biraz daha uzarsa istenmeyen mesajlarla karþýlaþmamýz muhtemel olduðundan kilitliyorum... Ppr ya da ppt'nin anlamýný bilen arkadaþlar varsa arfundali isimli üyeye pm olarak dönüþ yapabilirler...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)