Arkadaslar aktarmalarda saat d?l?mler? fark?ndan dolay? sorun c?kab?l?r m?? bilet uzer?nde yazan saatler her ulken?n kend? saat? m?? bunu nas?l ayarlayacaz?

Arkadaslar aktarmalarda saat d?l?mler? fark?ndan dolay? sorun c?kab?l?r m?? bilet uzer?nde yazan saatler her ulken?n kend? saat? m?? bunu nas?l ayarlayacaz?

Bilet üzerinde yazan saatler, Gidece?in noktalar?n Yerel Saatleridir.Türkiyeden ç?kmadan önce bunu hesaplayabilirsin. Yada saatini inece?in yere göre gitmeden ayarlars?n. Bunlar?n hiçbirini yapam?yorsan , indi?inde havaliman?ndaki bir saate bakars?n![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

Bilet üzerindeki saatler yerel saatlerdir... Aktarmalarda sorun ç?kmas?ndan kast?n san?r?m uça?a yeti?ememek... rötardan ya da senden kaynaklanmaya ba?ka bir sebepten dolay? uça?a yeti?emezsen ayn? firman?n ba?ka bir uça??na ücretsiz binebiliyorsun... en az?ndan en çok kullan?lan firmalar (air france, klm) bunu uyguluyor, di?erleri de muhtemelen öyledir..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Anlad?mda i?ime gelmed?g? ?c?n soruyorum 4 saat bekl?cem,yanl?s dusunuyorum d?ye umuyodum![]()

Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Neyse az olmas?ndan ?y?d?r heralde,en az?ndan madr?d havalan?n?da gezer?m:=) sank? bagdat caddes? ya![]()

hocam yaln?z b?let?m 6,55 ?st kalk?s 10,05 madr?d var?s ve 13,25 madr?d kalk?s..10,05 madr?d ?n yerel saat? ?se bu ucak 6 saatte m? g?d?yor?

öyle deme çok zevkli oluyo... havaalan?nda birçok ?eyle tan??t?m![]()
pisuvarlar?n aras?nda o birbirlerini ay?ran icad?n olmad???n? ilk kez havaalan? tuvaletinde gördüm,
erkeklerin birbirlerinin ellerinden tutarak gayet sevgili ?ekilde yürümesine ra?men kimsenin aval aval bakmad???n? ilk kez havaalan?nda gördüm,
yine erkekler tuvaletinde 15-20 ki?i varken bir ablan?n içeri girip hiç rahats?z olmadan temizlik yapmas?n? da ilk havaalan?nda gördüm...
tuvaletlerde kondom otomat?n? da ilk kez havaalan?nda görmü?tüm...

Tamamen cinsellik uzer?ne b? tecrube olmus?ikayet etmeye gerek yok

evet bende farketttim neredeyse tamam? tuvalette geçmi?ilginc tabi
![]()

necro o 11 saat? tuvallette gec?rmed?n deg?lm????![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

dodo,sen roma'dan gidiyorsun gez dolas romayi'da gormus olursun![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

arkada?lar uçak bileti bakarken en büyük kriterde aktarmalar aras?ndaki saat fark? oluyor, sa?l?kl? bir uçu? için avrupa üzerinden gitti?imizi dü?ünürsek arada minimum kaç saatlik bir bo?luk gerekir..yani sözüm ona 1- 1,5 saatlik bir fark az gelir mi 2 aktarma aras?nda..sorun ç?kar m? bavullarla ya da check in i?lemleri ile ilgili fln..?

benimde bilet Londray'a kadar thy sonra virginiaya kadar da arada bi de new york aktarmas? var bende koltuklar?n s?k?s?k oldugunu duydum.
arkadaslar bi de her aktarmada bawul takibini yapiyormuyuz yani ben istanbul'dan verdigim bawullari Virginiayadami al?cm yoksa aktarmalrda da bawulu almam m? gerekiyyor ?????
BAVUluna giderken butun guzergahlar? yazan bir ka?t yada sticker yap?st?r?rlarsa sen almayacaks?n bavulun gelecek. ama eger sadece bir yer yaz?yorsa sen al?rs?n tas?rs?n.
MEsela Milan-ny ucusu için bavul uzerinde IST-Milan_NY yaz?yorsa kendi gelir ama IST-Milan yaz?yorsa sadece milano da al?p ny ucag?na vermen gerekir.
Bence çok zevkli bilmediin bi yerde kal?osun ohh ne güzel bide d??ar? ç?kartt?lar m? .. Tabi toplu gidersen![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

yaw benim giderken 45 dk aktarmam var munihten.tekrar pasaport kontrol e falan gircekmiyiz acaba?bilen varm??

45dk da yeti?men bence imkans?z, 1 buçuk saat bile yetmeyebiliyomu? bazen...

napcaz ki valizleri tasimicakm?s?z.onu ogrendim ama istanbuldaki ucak rotar yaparsa almanyadaki ucak dolayisiyla yetisemicez.bir sonraki ucakla yollicaklarmis oyle bir durumda.i?allah yetisiriz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks