Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tecrubeli arkadaslar acil goruslerinizi bekliyorum i? hakk?nda

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart tecrubeli arkadaslar acil goruslerinizi bekliyorum i? hakk?nda

arkadaslar bugun ?irketim benim ad?ma lake george ny tan bi i? alm??. ?? Photographer/ Sales associate saati 9 dolar art? kom?syonu var. konaklama saglam?yo o yuzden bi fiyat bilmiyorum. gecen senden tecrubesi olan olan ve bu zamana kadar guzel bi i? secmek için bekleyen ve beklet?ler? olan birisine bu i? nas?l sizce? beklenti derken paradan bahsediyorum tabi. bu i?te bu sehirde veya yak?nlarda cal?san arkadaslarlar varm?? varsa tecrubeleri ve onerileri nelerdir? gorüslerinizi yorumlar?n? bekl?yorum. cunku halen i?i de?i?tirme imkan?m var.. goruslerinizi esirgemeyin...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadaslar yokmu yard?mc? olacak hem i? hakk?nda hemde mekan hakk?nda goruslerinizi bekl?yorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

lake george hakk?ndaki bütün bilgileri detayl?ca a?a??daki linkten alabilirsin.i?ine gelince i?in oldukça iyi hem saatlik ücret miktar? hem de bonus olmas? aç?s?ndan.dan??man ?irketinin konaklamay? ayarlama zorunlulu?u yokmu?

http://www.turkishwat.net/forums/six...e-ny-t829.html
    Konu BarisMT tarafından (09-05-2008 Saat 09:46 PM ) değiştirilmiştir.
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

tskkur bar?sMT lake george hakk?nda forumda baya bi?ey yaz?lm?s okudum onlar?. özellikle erken gidenlerin 2. i? olanag? cok yuksek denmi?. job offer da i?veren konaklamay? saglam?yo ama yard?mc? oluyo yazm?slar. turk?yedek? ?irketim ise sen?nle beraber ayn? yere gidecekl olan 3 ki?i daha var gerek?rse biz size ayarlar?z falan diyolar. ama ben konaklamay? pek sorun etm?yorum tab?. ilk basta tab?k? s?rket?n ayarlamas?n? istiycem ama olmazsa orda kendim de bulabilrim diye dusunuyorum nas?l olsa her yaz orda baya bi turk oluyomus. bide 9+kom?syon denmi? kom?syon yuzke kac acaba bilen varm??

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

meraba arkadsim ben soyleyim sana bisiler, simdi o is nerde, yani nerde sen fofgrafci olacaksin bi park ta mi , bi dukkan mi neresi onuda solersen oyle yardimci ommam daha kolay olur...
    para yonunden, yani para biriktirme yonunden lake geroge iyi bir yer, guvenli de, gezilecek vakit gececek yer dersen az cok var, belli saatten sonra siksada....
    ama is olayina gelince sana ne kdr saat veririler bilmyom cunki sriketini soylemen lzm bana onu sana soyleemem icin... ama ikinci bi si imkani olablir william hanry oatilnde calisirsin, six flags te calisirsin, ordaki basak parklarda var oralarda olablir, sonra Mina HA hA diye gezi vapuru var orda da calisabilirsin....
    kalma yerin fiyatlarida degisiyor 50 dolar ile 80-90 dolar arasi.... sahir cinde genlde 75-80 civari, lake george tan brz uzak bolgelerede 50-65 oluyor,,, bunlar haftalik konaklama fiyati... uzak bolgede konaklarsan servisler var onlarla gidip geleblirisn 1 doalr 1 binmesi... kalcak yeri miolaylikla bulursun orda...
    ama dedigin gibi ikinci bir is icin ve iyi yerde konaklman icin erkek gitmende yarar var...
    basak sorun varsa yaz...grz... bana ozel msj atarsan dhah iyi olur...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

dessertsun oncelikkle tsk ederim ilgilendigin için. i?in tam adresi ?u: on beach lake george diye yaz?yo ?irketin ad? da shooter imaging.. ?irket nerde çal??t?r?r bilmiyorum ac?kcas? bu konu hakk?nda bi?ey yazmam?slar. muhtemelen turistlerin geldi?i mekanlar olur. sözle?mede 40 saat yaz?yo haftal?k cal??ma zaman? ve overtime yok diye de belirtmi?ler. 2. i? sart oldu gibi bi?ey. bide ?u durum var ben sadece para kazanmak için gidiyorum yan? cal??mak ben?m içim 1. planda böyle bi durumda da 2. i?in kesinlikle olmas? laz?m. önerdi?in yerlerden in?allah bi sonuc c?kar yani 2. i?i buluruz.
    bi aksilik olmazsa 10-14 haz?ran gibi gitmeyi planl?yorum. 2. i? için uygunmudur? bide ssn numaram var gecen seneden bu da muhakkak avantaj saglar diye dusunuyorum.bide sunu sormak istiyorum: gitmeden internetten ordaki ?irketlerle irtibata gecip 2.i?i garantiye alma imkan? var m?d?r.? yada senin tavsiye edece?in ki?iler yada i?letmeler varsa memnun olurum. kalcak yer ayarlamas? bize ait o konuda da somut bilgiler verirsen sevinirim.

?imdiden t?k ediyorum yard?mlar?n için. henüz 100. mesaj?ma ula?mad?g?m için sana özel mesaj atamad?m. facebooktan zubeyr gunduz ' den de ula?abilirisin....
    Konu zubeyr86 tarafından (16-05-2008 Saat 12:32 AM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

dessertsun bu arada "six flags the great escape lake george ny" konu basl?g? alt?nda verdi?in bilgileri de takip ediyorum. eyvallah...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

dessertsun nerelerdesin acil yard?mlar?n? bekl?yorum???

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

slm.. ben msj i baya sonra gordum, kusura bakma, simdi coktan ordasindir.... bari neler oldu onu anlat bnm msn kaimde hotmail.com,, mail dessertsun gmail.com... aralarda (at) var..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

::::::::

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)