meraba arkadsim ben soyleyim sana bisiler, simdi o is nerde, yani nerde sen fofgrafci olacaksin bi park ta mi , bi dukkan mi neresi onuda solersen oyle yardimci ommam daha kolay olur...
para yonunden, yani para biriktirme yonunden lake geroge iyi bir yer, guvenli de, gezilecek vakit gececek yer dersen az cok var, belli saatten sonra siksada....
ama is olayina gelince sana ne kdr saat veririler bilmyom cunki sriketini soylemen lzm bana onu sana soyleemem icin... ama ikinci bi si imkani olablir william hanry oatilnde calisirsin, six flags te calisirsin, ordaki basak parklarda var oralarda olablir, sonra Mina HA hA diye gezi vapuru var orda da calisabilirsin....
kalma yerin fiyatlarida degisiyor 50 dolar ile 80-90 dolar arasi.... sahir cinde genlde 75-80 civari, lake george tan brz uzak bolgelerede 50-65 oluyor,,, bunlar haftalik konaklama fiyati... uzak bolgede konaklarsan servisler var onlarla gidip geleblirisn 1 doalr 1 binmesi... kalcak yeri miolaylikla bulursun orda...
ama dedigin gibi ikinci bir is icin ve iyi yerde konaklman icin erkek gitmende yarar var...
basak sorun varsa yaz...grz... bana ozel msj atarsan dhah iyi olur...

Alıntı
Bookmarks