Arkada?lar ben red ald?m ama sebebini bilmiyorum nas?l ö?renebilrim acaba?

Arkada?lar ben red ald?m ama sebebini bilmiyorum nas?l ö?renebilrim acaba?

ö?renemessin..bi aç?klama yapmak zorunda de?iller çünkü..en büyük neden ikna edemedin geri dönece?ine..bu kadar bitti gitti![]()

arkada??m ögrenebilirsin amerikan konsoloslu?una mail at?yorsun sana iki ,üç gün içinde sebebini söyleyen bir mail at?yorlar. bana ?irketim söylemi?ti. mail adresini tam olarak bilmiyorum ama amer?kan konsoloslu?unun sayfas?na gir belk? b?r kontak adres? bulab?l?rs?n olmad? ?irketine söyle onlar sen? yönlendirir..

adreside buldum umar?m yard?mc? olabilmi?imdir
( http://www.usemb-ankara.org.tr/questnivtr.htm )bu adresteki formu doldurdu?unda sana 5 i? günü içinde cevap veriliyormu?

o adresten ben neden vizemin gecikti?ini sormu?tum toplam san?r?m 30 gün içinde flan cevap geldi.sen bence 2.vize ba?vurunu yap 2.vizeye gidip 1.vize hakk?nda soru bile sorulmadan vizeleri alan arkada?lar var moralini bozma 2.vize randevunu bir an önce al..

o siteden cevap gelmesi çooook zor..zaman al?yo yani..
Arkada??m, konsolosluklarda vize randevu sorunu var. Yakla??k 30-40 gün sonras?na gün veriyorlar. Muhakkak randevunu al..! Ekstradan yan?nda dursun, cevab? gelirse ona göre hareket edersin gelmezse tekrardan denemi? olursun. Ba?ar?lar ?imdiden
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks