Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yard?m istiyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart yard?m istiyorum...

Size birkac sorum olacak yard?mlar?n?z? bekliyorum...

arkadaslar ?lk olarak s?ze sormak ?sted?g?m bu sirketler?n sponsorlar? hakk?nda ciee amerex vb.. gibi

bu sponsorlar?n v?ze almada ne g?b? faktorler? var?

sirket ne kadar oneml? ?

farkl? s?rketlerden fiyatlar ald?m
    edu turka da 650 olan self placement seceneg? adv?s de 850 usd bu fark n?c?n ?
    sizce hang?s?yle g?tmel?y?m
    orneg?n:
    armanda grandee yada edu turka hakk?nda olumlu yada olumsuz dusunenler var m??
    yard?mlar?n?z ?c?n s?md?den tesekkurler....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

self placementten kesilen ücret ikisinde de ayn?d?r diye dü?ünüyorum edu turka ba?ka bir yerlerden kesinti yapm??t?r bence. aama ben ?imdiye kadar eduturka y? duymad?m. hakk?nda yorum yapamam. ciee amarex yani abd taraf?ndan sponsor ?irketlerden yana derdin olmamal?. türkiyeden ad? duyulmu? köklü ?irketlerle gitmeni ben tavsiye ederim. son y?llarda bir kez amerikaya gidip gelen ve ?irket kuran birçok insan var ve geneli ilk senelerinde bat?yor. ha bunlara ?ans tan?nmayacak m?? elbette tan?nanacak ama abart?l? tarifeler yap?yorlar fiyatlar? dü?ürüyorlar sonra alt?ndan kalkam?yorlar bat?yorlar olan ö?rencilere oluyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet yolcunun dedi?i gibi pazar geni?liyor ve bu iyi bir ?ey...?ki sponsor firmas? da iyi. Ciee ile geçen sene gitmi?tim benim sponsorumdu ;ama onlarla bir i?in olmuyor ki.Sadece sana sponsor oluyorlar vizeni alman için i?i buluyorlar okadar,bu tip ?irketlerle amerikaya gidince temasa geçen var m? ki?Bilmiyorum ben kurmad?m ,hatta bu sene bana sponsor olan ?irketi de bilmiyorum kalk?p bakmak laz?m..K?saca san?rsam hepsi iyi ?irketler o yüzden çok dü?ünme bence ikiside ayn? derece de bence.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Arkada?larrr,

meraba arkada?lar bende geçen sene kat?ld?m bu sene tekrar ba?vurdum benim gibi 2. kere ba?vuran arkada?lara 2 sorum olacak yard?mc? olursan?z sevinirim

1)vize görü?mesine 30 nisan veya may?s ba?? gitmek geç mi?
    2) ben geçen sene gitti?imi yere gitmek istiyorum ?irketimde orda i? buldu zaten bu konsoloslukta bi problem ç?kar?r m?? bu durumda olan arkada?lar?m?zda bilgilerini ve görü?lerini payla?malar?n? önemle arz ederim ?imdiden saolun

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

yakamoz kes?nl?kle g?tt?g?n s?rket cok oneml? bas?na b?sey gelse burdan cogu s?rket mudahale emedez ama edenler var yard?mc? olab?l?yorlar ama em?n ol k? cogu yapamaz dolay?s?yla amer?kada k? sponsoruna ?s dusuyo onun ?cn burdak? kadar amer?ka da k? de oneml? k?msen?n bas?na b?sey gelmed?g? ?c?n amer?ka dak? s?rket?n onem?n? anlam?yorlar ama ben?m b? arkadas?m?n havuza cak?ld? sponsor f?rma hemen hastaneye geld? ve hatta turk?yedek? s?rkette amer?kaya geld? yan?nda a?les?n? de get?rd?ler ve tek kurus odemeden turk?yeye donduler baska arkadaslar?m yan? orda tan?st?k 3 k?s? b?r ay ?ss?z kald?lar ve bodrum g?b? b? yerde kald?lar h?c k?mse yard?mda bulunamad? ve nerdeyse ger? donceklerd? sonra tan?st?k ve onlarda b?z?m parkta cal?smaya baslad?lar
    sence s?rketler?n fark? yok mu

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar s?rketle yapt?g?n?z sozlesmelere ?y? bak?n ben gecen b? tane sozlesme gordum orda amer?kada ?ss?z kald?g? her sure ?c?n odeme yapmay? taahhut ed?yorlar bunlar cok oneml? art?lar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Armada Grandee için ?irketler k?sm?na yorum yazd?m. Çok iyi ilgilenirler. ?stanbul, Ankara ve ?zmir'de ?ubeleri var.
    Ayr?ca ?irketler bölümüne de konu açt?m. Baz? ?irketler sigortada k?s?nt?ya gidip uygun fiyat ç?kar?yorlar ki çok tehlikeli bir durum.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

vize iicin erken tarihlerde gitmek guzel bi secim olurdu tabi..
    ama bu demek degilki gec gidenler icin kotu bir durum bu..
    sen kendini ifade et ve sartlarin tutsun , herzaman vizeni alabilirsin

self placementtaki ucretlerde her sirkkette farkli olabilir tabiki
    fark sirketin kalitesinden ve guvenirlirliginden ve tecrubesinden kaynaklanir..
    her kosulu goz onunde bulundurmak lazm ve ona gore secim yapmak lazm..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

n?san may?s gec deg?l korkmana gerek yok ayn? yere getmek ?st?yorsun ve s?rket sana ayn? yer?m? buldu yan? demek ?sted?g?m sen self olarak g?tm?yormusun

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ayn? yere g?d?yon d?ye konsolosluktan b? sorun c?kmaz hatta h?c b? yerden h?cb? sorun c?kmaz eger gecen sene programa uyduysan

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks