ev kiralak isteyen arkadaþlar.... netten mi ev arýyorsunuz?? yoksa tanýdýklarýnýz mý var? kiralar nedir? bi ev de kaç kiþi kalýnýr? ltf paylaþalým...
ev kiralak isteyen arkadaþlar.... netten mi ev arýyorsunuz?? yoksa tanýdýklarýnýz mý var? kiralar nedir? bi ev de kaç kiþi kalýnýr? ltf paylaþalým...
Konu daphne tarafýndan (12-05-2008 Saat 09:43 PM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: yeni konu actým benzer
bende virginia beach'e gitmeyi düþünüyorum benimde en çok düþündüðüm þey ev konusu evi nasý kiralayabiliriz ücretleri ne kadar bilen arkadaþlar varsa yardýmcý olsunlar lütfen
biz 4 arkadaþ gidiyoruz ev kiralamak istiyoruz fakat sezonda ev zor bulunuyormuþ ve epey pahalý oluyormuþapartments dýye bi site var biz ordam bakýyoruz ev ama coðu eþyasýz...
arkadaslar kuzenimden aldgým bilgilere göre simdilerde ewler 3 yataklý olanlar 1000 dolardan baslýyo onlarda 24 .caddelerde olanlar ve apartman seklindekiler!!!amaa özellikle 15 hazirandan sora gidenler için ew bulmak cok zormus ve ayrýca nerdeyse yuzde 50 zamlý tutuyolarmýs!!!thats all for now!!
en iiisi 21th street![]()
arkadaþlar biz 2 kiþiyiz virginia beache gidecez. ev kiralama konusunda beraber kiralamayý düþünen varsa bana özel msj atsýn ben atamýorum msj sayýsýndan dolayý. gidiþ tarihimiz 15,16 haziran
evet arkadaþlar bize 1 çift gerekiyorr ilgilenler cvp atsýn lütfenn. ayrýca nasýl konaklamayý ayarladýnýz varsa yazýn
arkadaþlar 2 kiþi gitcez virginia beach ev kiralamayý düþünenler özel mesaj atsýn....
Merhaba,arkadaþlar ben 2008 yazýnda virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalýþcam housekeeping virginia beache giden arkadaþlar var mý acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLAÞIMI YASAKTIR!!!
Konu Fiorex tarafýndan (15-05-2008 Saat 03:36 PM ) deðiþtirilmiþtir.
evet bende virginia beach e gidiyorum ama kalacak yer iþi hala muamma!!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks