Arkada?lar bana FOUR TURK?SH STOR?ES adl? kitab?n özeti laz?m e?er elinde bulunan varsa forumda payla??rsa sevinirim. Te?ekkür ederim.

Arkada?lar bana FOUR TURK?SH STOR?ES adl? kitab?n özeti laz?m e?er elinde bulunan varsa forumda payla??rsa sevinirim. Te?ekkür ederim.

valla bu kitap seviye 1 bir kitap i?te ayl?k bir ödev hoca istiyo özetini

ne dönem ödevi bildi?in ödev dönem ödevi dedi?in 6 ayl?k verilen ödev benim dedi?im ödev 1 ayl?k ödev anlatabilmi?imdir umar?m. Kibarca istedim payla?mak isteyen payla??r payla?mak istemiyeninde can? sa?olsun. Kavga etmek için açmad?m konuyu.

wat'a ne alakasi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

bu forumda yard?m eden yok anla??lan herkes forumda yard?mc? olaca??na kavga etmeyi tercih ediyor.

tamerag dostum daa geçen gün sana comperative superlative de gecenin 3ünde yard?m etti?imizi hat?rl?yorum her ödevinde wat forumuna yazarsan heralde böle bi tepki normal karde?im o yüzden do?al kar??la bence![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

özürr.... iptal edin o zaman bu açt???m konuyu konusu neyse açar?m o foruma. gerçi yard?mda eden yok be dostum.

Senin ki yard?m talebi de?il ki. Bildi?im kadar?yla Fatih ?ngilizce e?itim veriyor. Bu durumda senin bunlar? ciddiye al?p, s?k? çal??man laz?m. Çok basit sorular soruyorsun ve bunlar senin için hiç iyi de?il.
Tüm bunlar?n yan?nda, buras? bu konu için uygun de?il.

yard?m ?öle edilebilir reklam yap?yo gibi olmayay?m özür adminlerden ?imdiden ama odevforum.com gibi bi sitede bu tip yard?m? istersen sana daha faydal? olur..
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

tamam anla??ld? burdan baan yar?dm yok özür......

valla karde? onun özetini 7 sene önce lise haz?rl?kta ç?karm??t?m ama ?imdi bulmam imkans?z.bence okuyup kendin ç?karsan daha ii olur zaten pek uzun bi kitap de?il.e?er haz?rl?k okuyosan ?u dönemde okuyup özetini ç?karman 2 saatini almaz.
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi

Hay?r haz?rl?k okumuyorum. Zaten kitap olsa okuycamda kitab? bulamad?m onun için burdan yard?m istedim. Kitap olsa okuycakt?m.

bende onu ar?yorum yaa yokmu hiçbiyerde arkada? bulmu? ama açamad?![]()

trip at?yor birde arkada?![]()
"peki tamam yaaa burda yapacak bi?i yok yard?m eden yok"
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks