Arkadaşlar, daha önce 1 i 18 ay gecerli f1 öğrenci, diğeri de 1 yıl gecerli b2 vize sahibi olarak 7 agustos 2008 de ankara da büyükelciliğe gittim, sadece banka evraklarına bakarak ups masasına gönderdi, fakat öğrenciligim sirasinda abd de bulunduğum zaman , tijuana meksika ya gecmistim, fakat abd ye tekrar gecegim sirada border da sınır polisi beni durdurup benimle ayni isim ve soyada sahip birinin interpol tarafindan dolandiricilk sucundan arandigini belirtip beni nezarethaneye koydu. İceride 50 saat kaldiktan sonra sucsuz oldugum anlasilip serbest birakildim. Bu durumu vize numarama islenmis bicimde 7 Agustos taki mulakatta ortaya cikti. Ben durumu anlatinca tamam deyip banka hesap cuzdanima bakip beni Ups masasina gonderdi. Bugun itibari ile uzerinden 10 gun gecmesine ragmen pasaport elime ulasmadi, Cuma konsoloslugu aradigimda ise islemlerin devam ettigini , benden istedikleri ekstra bir evrak olmadigini solediler. Sizce red yeme durumum var midir? Not; Turist vizesi icin basvuru yaptim