tesekkurler fatih hostelin adini not ettim. bir de alcatraza gitmek gerekir mi dicektim ama yanitini goremiycem zaten cunku yarin gunu birlik gitmeyi dusunuyoruz san franciscoya. su an nihayet kutuphane kartimi almayi basardigim icin internete girebildim ama bir daha ne zaman girerim belli olmaz. kutuphane karti icin en yakin halk kutuphanesine gidiyorsunuz, id olarak pasaportunuzu gosteriyorsunuz. ev adresiniz belgeleyecek bir faturadir birseydir gosteriyorsunuz (ben adima kesilmis motel faturasini gosterdim, ilk paycheckimi yanima almistim ama ev adresimi yanlis yazmislarbir form dolduruyorsunuz ve aninda kartinizi aliyorsunuz. gerci ben bu proseduru ancak kutuphaneye 3. gelisimde isletme basarisini gosterdim. vallejo'dan aldiginiz kart solano ve napa kutuphanelerinde de gecerliymis. bir de ingilizce kursu sordum, kutuphanedeki information abla bana `read better` diye bir programi gosterdi, bakalim ona katilmak nasil olacak, onu inceliycem.
ben bugun SSN mi alcam kismetse, onu alinca ek is icin biryerlere bakmayi dusunuyorum. baska is konusunu da arastiriyoruz. olmadi eylulden sonra new yorka geceyim diyorum. kuzenim orada, onu arayip is durumlarini soracagim. gordugun gibi hersey belirsiz. buradan arkadaslarin onerisi varsa duymaktan memnun olurum.
wat fiyatlari nasil bilmiyorum ama ben bu is icin 1750 dolar program ucreti odedim.
ah ahhhh san francisco. guzel insanlar memleketi. tam hayalleri susleyecek bir yer. gerci bir gun gordum sadece, bakalim yarin gitmek kismet olursa biraz daha detayli inceleyecegim![]()

bir form dolduruyorsunuz ve aninda kartinizi aliyorsunuz. gerci ben bu proseduru ancak kutuphaneye 3. gelisimde isletme basarisini gosterdim. vallejo'dan aldiginiz kart solano ve napa kutuphanelerinde de gecerliymis. bir de ingilizce kursu sordum, kutuphanedeki information abla bana `read better` diye bir programi gosterdi, bakalim ona katilmak nasil olacak, onu inceliycem.

Alıntı
Bookmarks