2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
ben sahsen memnunum ama buradaki genc arkadaslar hic memnun degiller. hatta ne yapsak da kurtulsak diye arastirma yapiyorlar. tabi onlarin 2-3 uncu gelisleri ve daha once florida, las vegas, guney kaliforniya gibi yerlere gitmisler, bol bol aleme akmislar. o yuzden burasi dar geliyor. gece hayati sifir. 9 dan sonra otobus bile yok. ancak araba alirsan gezebilirsin. san francisco sahane ama vallejodan san franciscoya gitmek sadece yol parasi olarak en az 25-30 dolara maloluyor. 1.5-2 saat gidis bir okadar donus yol, haliyle gece kalamamak da cabasi. biz bir hafta sonu gidip bir gece hostelde kalmayi planliyoruz. bir arkadas gelirken gece inmis ucagi, san franciscoda hostelde 25 dolara gecelemis. san franciscoyu hepimiz cok sevdik. ustelik daha sadece fisherman wharf ve down down a gittik. fishermande ozellikle pier 39 a bayildim. ben vallejo'yu da sevdim. burasi icin varos diyorlar ama ben bir varoslugunu gormedim, malum abd cahiliyimgerci sanirim bizim kaldigimiz apartman iyi bir semtte. kapisi bacasi guvenli, havuzu var falan. ama iste six flagsin kazigi biraz pahali. kisi basi haftada 90 dolar kesiyorlar. ise sabah aksam yuruyerek gitmekten de sikayetci arkadaslar ama benim icin spor oluyor.
bu arada bayagi pahali bir yer, ozellikle gida ve ulasim. gida isini marketlerle cozmek, ise de beslenme cantasi falan goturmek lazim. su konusunda korkmustum ben buralarda susuz kalip kuruyacagim sandim ama su otomatlari var 35 cente 1 galon su dolduruyorsun. ben en pahali yerde bile ucuza bir seyler bulunabilecegine inaniyorum. burada da careler var sonucta. bir de illa belli bir seyin pesine dusmek yerine ortama uymak lazim. 3 dolara elma alana kadar 1 dolara muz alirsin olur biter diyorum
arkadaslar klap ve ask mesk yok, gencsiniz caniniz ceker, oyle bir niyetiniz varsa buralara hic gelmeyin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks