pekı 500 dolara aldıgım bir bilgisayar türkiye de kac para olur tahmınen..pes oynamayı cok severım pes acarmı bı de 500 luk bılgısayar?gıdersem 500 dolarlık bi bılgısayar almayı dusunuyorum.... tabi önce maliyeti cıkarmak ıstıyorum..türkiyeye donmeden once en az 4.000 dolar olur mu ki cebimde
? daha bellı degıl ama new jerseyde otelde calısacagım....
Konu sucre tarafından (31-12-2009 Saat 06:42 PM ) değiştirilmiştir.

arkad?lar güzel birsy ama bun bunlar?n özellikleri birazdaha belli olsaym?? tam süper olacakm??

gezgin saol foto?raflar? koymu?sun iyi oldu bu.
ama sormak istedi?im bi?ey var.Bu bilgisayarlarda do?al olarak türkçe karakterler yok.Bu sorunu gelince halledebilir miyiz ?

klavye tak?m?n?n de?i?mesi büyük sorun. ancak Türkiye de bulunan bi model ise klavye tak?m?n? de?i?tirebilirsin. ancak modellerin ço?u Türkiyede bulunmuyor. mesela HP nin pavilion modellerinin sadece 5000 ve 6000 serisi var türkiyede...
i?letim sistemini türkçele?tirmeden denetim masas?nda Q Turkish olarak ayarlad???nda tüm harfleri elde ediyorsun. parantezler ve art? i?aretlerini falan kullanam?yorsun sadece..çok da gerekli de?iller zaten..
buraya geldi?inde klavye tak?m?n? de?i?tirebilme imkan?n olmas? gerek ama buna ihtiyac?n olmayacak bence. çünkü bilgisayar senin bilgisayar?n ve bir iki hafta sonra gözün kapal? klavyeleri tu?luyorsun yabanc? karakter ya da harflerin de?i?ik olmas? pek sorun olmuyor. zaten aradaki fark çok az yani bir kaç tu? de?i?ik ve türkçe karakter tu?lar? görünmüyor. ancak buraya geldi?inizde türkçe i?letim sistemini yükleyip ayarlar?da tr q klavye ?eklinde ayarlay?nca sorun bilgisayara girdi?iniz karakter sorunu da kalm?yor.
admin (at) turkishwat.net

cevab?n?z için ikinize de te?ekkür ederim arkada?lar...

Compaq Presario V5000 Serisi Ilk Resimde Görünen Ben De Ondan Almi?tim Bir Tane(kdv Dahil 512 Dolara Gelmisti Bestbuy /utah Salt Lake City) Hatta ?uan O Makinadan Yaziyorum.klavye Sorunu Bir Zaman Sonra Ali?iyorsunuz.ben Laptop Almaniz Için Eylül Ayini Beklemenizi öneririm çünkü Ozaman Back To School Kampanyasi Ba?liyor,ve Fiyatlar çok Dü?üyor.

back to school için orada okuma ?art? aranm?yormu? bi de sen rebate i?ini nas? haledin

rebate benim bulundu?um alanda COMPUSA da vard? sadece.Bestbuy da öyle bir ?ey görmedim. Back to school için hiç bir ?eye gerek yok,bu olay bizde hani okullar kapan?nca bilgisayarlarda,bisiklerde indirim oluyor ya amerika da tam tersi tam okul aç?l?rken bilgisayar fiyatlar?nda indirim oldu.Ben de gidip o kampanyadan ald?m.

hmm te?ekkürler berkay karde?
bu rabate olay? çok can s?k?c? bir?ey ya alaca?? varsada insan?n vazgecer s?rf bu yüzden. bu oran?n kullan?lmad??? yerlerin olmas? güzelmi?. art?k bizde eylül ay?n? bekler vergi almayan biryerden laptobumuzu al?r?z in?llh

Arkada?lar daha ?imdiden sipari? vermeye ba?lad?lar bile.Kendime de?il ama tan?d?klar?ma almak istiyorum ben de var çünkü.Umar?m rabate olay?na tak?lmadan , uygun bir ?ekilde al?r?z dizüstülerimizi ....

Ben geçen sene gelirken 2tane alm??t?m, bu sene laptopsuz gidece?im acaba gelirken kaç tane getirebiliyoruz bilgisi olan var m??
Not: Ben THY ?stanbul-NewYork uça?? ile gittim aktarma yoktu Türkiye de check-in öncesi baz? sorular sorulmu?tu bana yan?n?zda laptop kamera filan var m? diye, acaba bunun için mi soruluyor bu sorular? Getirme s?n?r? nedir bilgisi olan var m?d?r? Di?er ülkelere giderken hiç böyle sorular sorulmam??t?,acaba bu sadece Amerika için mi?

bu konu daha önce forumda geçmi?ti.Benim anlad???m bunun için bir say? s?n?rlamas? yok, ancak döndü?ünüz zaman gümrük memurlar?na bu e?yalar? kendinize ald???n?za inand?rman?z gerekiyor.Baz? arkada?lar kutular?n? falan amerika da b?rakman?n daha iyi oldu?undan falan bahsetmi?ti.

bence güvenlik veya kaybolma riskine kar??n sorulmu? olabilir laptop yada kamera olup olmad???.. giderken yan?mda laptop vard? amerikaya giri?te. x-ray cihaz?ndan geçerken laptopumu ç?kartmam? söylediler el çantamdan. laptopa yüzeysel bi bakt?lar. 5 dk bekle dediler. sonra verdiler laptopu..türkiyeye dönü?te de bi sorun olmad? yeni laptop alm??t?m.

400 dolardan ba?l?o san?r?m bide acele etmeyin dediler bana fiyatlar dü?üyormu? genelde sezon sonuna dogru kampanya filan oluyormu?

evet kutu muhabbeti daha önce geçmi?ti. zaten koskocaman kutularla ta??mak bence çok saçma.. bi güzel havlulara sar?n sonra doldurun bavula.. olmad? 2-3 taneyse el bavulunuza al?n...
peki arkada?lar 2-3 tane al?p burada satabilirmiyiz. garantisi yok ya bi sorun olur mu?
jeconur onun ticaretini çoktan beridir yap?yorlar. örnek www.gittigidiyor.com amerikadan X fiyata al?p burada en az 3X/2 fiyat?na sat?yorlar... 3X ç?kt?klar? da oluyor
admin (at) turkishwat.net

evet kutu muhabbeti daha önce geçmi?ti. zaten koskocaman kutularla ta??mak bence çok saçma.. bi güzel havlulara sar?n sonra doldurun bavula.. olmad? 2-3 taneyse el bavulunuza al?n...
Peki x-ray'den geçerken bi sorun ç?kmaz m??
Benim bildi?in ayn? üründen en fazla 2 tane alma gibi bi k?s?tlama vard? ama?
Yani dedi?in gibi kutusundan ç?kar?p e?yalar?n aras?na koymak sorun olmaz da x-ray'de görürlerse?

yeni bir konu açmadan bir soru soray?m bu konuyla ilgili...
arkada?lar ?u anda bende dizüstü bilg. var ve bunu amerikaya da götürmeyi planl?yorum.Kaliforniyada bir gezici karnavalda çal??aca??m ve dolay?s?yla karavanda kalaca??m.?nternete girme imkan?m pek olmaz san?yorum bu yüzden.Sizce götürmeli miyim,çal?nmas?ndan korkuyorum en fazla ???

Götürüp götürmeme konusunda bir ?ey diyemem ama orda wi-fi yi bir aç?yorsun listede istedi?inden internete giriyorsunben parkta giriyordum,ayr?ca laptop alana kadar kütüphane de de ister ordaki bilgisyardan ister laptopundan giriyorsun ve çok h?zl?
bir ?ey indirmek istiyorsun bas?yorsun iniyor okadar
. Yani utah gibi allah?n da??nda bile bir sürü wireless ç?karken Ben kalifoniyay? dü?ünemiyorum.

sormak istediklerimi tam anlatamad?m galiba, tamam kaliforniyada her yerde internet ba?lant?s? var ama benim i?im gezici karnaval oldu?u için girebilir miyim diye sormu?tum.?ehir d???nda falan yani.Ve h?rs?zl?k olay? ???
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks