Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 12345678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar turkce dil secenegini indirirsiniz internetetn ucretsiz zaten
    buraya gelincede bi tane usb klavye alıssınız yazacaginiz seyleri evde yazarsiniz dısırı gittiginizde illa biseyler yazacaksanız onuda atarsiniz cantaya o kadar buyuk bi sorun degil bence

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ole rivayetler geliyorki insanın istagi kabariyor ordan 600e almis burda3000 ytlmis filan
    sehir efsaneside olbilir ama insanın hosuna gidiyor bole bi firsata sahip olması

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bende toshiba satellite a215 s4697 aldim vergiyle beraber 585 dolara geldi simdilik bi sorunum yok ama bakalim

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı seymusum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende toshiba satellite a215 s4697 aldim vergiyle beraber 585 dolara geldi simdilik bi sorunum yok ama bakalim
    Türkiye'de 1000 ytl üzeriden satılıyor onlar
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ama bu resimdekiler gibi fiyatlara vergi dahil olmuyormus bildigim kdarıylaaa kasada vergi ekleniyormus dogru muuu acaba

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Beyaz_zenci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bu resimdekiler gibi fiyatlara vergi dahil olmuyormus bildigim kdarıylaaa kasada vergi ekleniyormus dogru muuu acaba
    bu fotoları ben çektim beyaz zenci ve fotolarda gördüğün bilgisyarların hiçbirinde artı bir vergi yükü yoktu. bu fotoları pennsylvania - bristol'da circuit city elektronik mağazasında çekmiştim
    admin (at) turkishwat.net

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

eyaletine göre değişiyor..bazı eyaletlerde vergi yok..misal new hamsphire
    diğerlerinde yüzde 8 vergi ekleyeceksin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar ben ebayden 725 dolara sony vaio aldim. 2 gb ram, 160 gb harddisk. Yasasin ebay ayricaligi hem de garantili. Bi ebay.com a bakin derim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu forumu seviyorum ya sagolun....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bu topic`i görmem çok iyi oLdu tşk.Ler shinoda =))

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

toshiba satellite a215-s4807 aldım türkiyedeki modeli a210-11c galiba.. vergiyle birlikte 750 dolar burada aynı laptopu geçenlerde 1300 dolar artı kdv olarak gördüm.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

beyler fiyatlar eylülde düşüo veya örneğin bestbuyın aylık dergileri oluyo haftalık kampanyaları oluyo onları kaçırmayın netten falan takip edin daha ucuza alabilirsiniz ve sakın ama sakın cep yada bilgisayar herhangi bi elektronik eşya için orda irandan suriyeden fastan ıraktan gelenlerin dükkanından almayın ucuza aldığınızı düşündüğünüz şey aslında beş para etmediğini daha sonra farkına varırsınız çünkü hepsi imitasyon her nekadar orjinal gözüksede kalitesi 0

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

dell den laptop alacaktım indirimde idi kuponu filan oluyor onların sitesinden topladım 1230$ a gelmişti(sağlam bilgisayardı) vergi ve kargosu dahil..kredi kartında sorun oldu alamadım..laptop almadan Türkiye'ye geldim..Vatan bilgisayar kampanya yaptı geldikten 1 hafta sonra yüzde 25 indirimli..orda topladğımın aynı özelliklerinde bir bilgisayar aldım..1200$ a geldi..yani arkadaşlar ülkemizde artık elektronik çok ucuzladı..Amerikada ucuz yerler var ama burdaki indirimleri takip ederseniz sizin çok daha yararınıza olur.zira genelde ordan aldığınız laptopların garantisi olmuyor.elinizde patlama ihtimali var.ben gitiğimde çok da ucuz bulmamıştım açıkçası besbuy circuitcty, compusa i filan..ama gel gör ki internetten satışlar hayvan gibi ucuz olabiliyor..eğer limiti yüksek bir kredi kartınız varsa kesinlikle internetten araştırarak alın laptop alacaksanız..özellikle batı tarafında bestbuy gibi meşhur olmayan yerler var(LA,chicago,san diego) acayip ucuza bulabiliyorsnuz.tabi internetten alışverişe güvenirseniz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

laptop ulkemızde ucuzladı falan olayları cok ınandırıcı degıl..her marka ve her modelde aynı sey gecerlı degıl..kendımden ornek vereyım : ocak ayında kuzenıme bır laptop aldırdım newegg ten..ordan gelen bırıyle gonderdı bana..sony vaio sz660n/c modeli 1840 dolara aldım ve turkıyede daha yoktu..turkıyeye geldı bu ay ve satıs fıyatı 4 mılyar..gerısını sız dusunun..eger laptopunuz yok ve almayı dusunuyorsanız gelırken kesınlıkle alın..klawye sorunu falanda olmuyor stıckerler cıktı artık ustune yapıstırın cok kalıtelı hemde kullanıslı..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

cok sıkıntı değilse craigslist den ikinci el alabilirsin. bulundugun sehirden secersin. gidip bakarsn. kimisi cok ucuz (250 dolara kadar cift cekirdekli laptop) kimisi gereginden pahalı bakın derim.

Efsane Watçı chipmunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

temiz 2. el laptop süper olur wala..hehe

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

o zaman gideceğin yerin adı.craigslist.com
    buradan bak

Efsane Watçı chipmunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

ok tskler..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

http://www.pcrichard.com/
    en ucuzu buydu china towndan sonra ny city de.
    suan bi compaq var mesela 650 dolar uzerine de 270 dolar rebate yani 1.5 ay içinde odeme yapıolar.
    Tl ile 500 ytl ye gelior.
    OZellikleri
    Amd Dual X2 1,9
    1,0 Gb RAm
    160 yada 120 gb hd
    Nvidia GO 7000 ekran kartı
    falan filan

ram i dert etmeyin. oradan alın takın. sıkıntı olmaz zaten buraya gelince ayrı bir garanti parası vermiceiniz için garantisi delinecek.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

fiyati cok iii

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar laptop,kamera,vb.. elektronik eşyaları satın almak için hangi eyaletleri önerirsiniz?
    (gerek vergi gerekse mağaza açısından soruyorum,nette kredi kartı v.s ile uğraşmama açısından)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı charlie_ksk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar laptop,kamera,vb.. elektronik eşyaları satın almak için hangi eyaletleri önerirsiniz?
    (gerek vergi gerekse mağaza açısından soruyorum,nette kredi kartı v.s ile uğraşmama açısından)
    kesinlikle yazın arkadaşlarım...

vergisiz en ucuz hangi eyalet ?

diyelim walmart veya bestbuydan aldık bunlar eyalete göre değişirmi netteki fiyatları?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bestbuy veya walmart

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadaslar benım ıcın cok onemlı bısey sormak ıstıyorum. yardımcı olan arkadasa vize için bol hayır dualarım olacaktır ben gecen sene hp laptop almıstım. turkıyede bozuldu ve en onemlısı hp turkıye yurtdısından alınan hp bilgisayarlara garantı saglamadıgını soyledı yanı tekrar amerıkaya gondermek zorunda kaldım. bu sene için inşallah gidebilirsem uluslararası garantisi olan bi marka almak istiorum. toshıbanın uluslararası garantisi oldugunu biliyorum. acer da ilk senesi uluslararası garanti kapsamında. baska kesin olarik bildiginiz marka yada markalar varmı?????

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

evet bende Sony,Toshiba yada Dell düşünüyorum ve Zübeyr in dediği gibi uluslararası garanti şart.Vede daha önce alanlar nereden aldılar aldıkları yeri ve aldıkları markaları şuan aletlerin durumunu yazarlarsa bizim içinde iyi olur.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sony de uluslararası garantı yok ben aldım bu sene..sadece amerıkada gecerlı garantısı..ve garantısız sony yı sakın almayın hıc tavsıye etmem parcaları ve servısı ınanılmaz pahalı..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

asus da uluslararası garantisi

istanbulda teknik servisi var

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben bişi sormak istiyorum.mesela aldık amerikadan lap topu yada cep telefonuda olabilir.attık bavulun içine x ray den geçti tabi herşeyi görüolar.adamlar dermi bunları amerikadan mı aldın yoksa seninmiydi falan diye..öyle bişi olduğunda ne demeliyiz..bi sorun çıkarmı acaba

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kişisel eşyalarım dıceksın gecıceksın hıcbır sorun cıkmaz..tabı sayısı 5-10 tane degılse yanı bır ıkı tane ye bırsey demıyor kımse

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hım tamam alırsam tabiki 1 er tane alıcam ama hani sorarlarsa die dedim..kişisel eşyam derim bi sorun olmaz ozaman..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks