Alıntı OzanEvliyaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bende laptop almayı düşünüyorum aklıma takılan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim;

-Ekran kartı kötü düşük gibi soylemler var bunun acıklaması ne ne alaka , amerikada satıldığı içinmi ekran kartı oyle ?
-Fiyat olarak 300-500$ arası birşey düşünüyorum kaliteli bir laptop bulabilirmiyim bu fiyata(apple dahil)
-garanti olayı nasıl gerçekleşicek,türkiyede garanti kapsamına dahil olurmu.
-Turist olarak alcagım ıcın vergiden muaf oluyormusum bu olay nasıl olacak nasıl belirticem.

şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Ekran kartı olayı şöyle oradaki bilgisayarlarda ekran kartı paylaşımlı yani 128 mb ayrı ekran kartı takmıyorlar.bunun nedeni laptoptan oyun oynamıyor olmaları diye düşünüyorum.Fakak ekran kartı dışında ram ve işlemci özellikleri düşük değil çok iyi.Örneğin geçen yıl i5 işlemcili 4gb ramı olan dell marka bilgisayarı 400$ a aldık fakat ekran kartı yoktu.Ama biraz araştırırsan ekran kartlı bilgisayarlarda bulabilirsin.örnek verecek olursam yine geçen yıl toshiba marka pc 2gb ekran kartı i7 işlemci falan türkiyede 2500 lira civarında bir pcyi 900 dolara aldık.yani şöyle diyeyim bilgisayar alacaksan ne amaçla kullanacağın çok önemli.