14 may?s,,,bende vize mi ald?m gerc? pasaportum gelmedi ama daha bir gun oldu gelmesi zaten imkans?z.k?saca gorusmemi anlatay?m ben:zenciyle yada cukalata yada melez kad?nla gorustum herneyse i?te

dun biraz sank? surat? as?kt? herkese kars? ama neyse 645 numara yand? ve yan?na gittim.daha oncek? i?lemleri anlatm?yorum cunku klas?k içeri girerken yap?lan aramalar ve parmak izi al?nmas? falan filan...neyse görüsmemi anlat?yorum:zenci:hello how are you,i m fine thanks snd you,zenci:what do you study and where do you study,ben:i study in istanbul university,and i study department of arabic languages and literature dedim biraz sas?rd? ne falan ded? arabic languages ilginç falan dedi..zenci:where will you go dedi ben:i m gonna to california zeci:what will you do ben :i work as a stuff maybe hostess dedim zenci:wht is your mother and father do dedi.ben:my mother is housewife and my father is death dedim bana masraflaer?n? nas?l kars?l?yosun die bir soru bile sormad?..okey have nice summer go to ups dedi ve mutlu son bitti...ama ingilizcem iyidir cunku dil bolumuydum zaten heyecanlanmamak ve sordu soruya net ve dogru cvp vermek cok onml? bunu anlad?m ben kars?mda bir turist varm?? ve ben ona yard?m ediyomusum gibi cvp verdim oda bana vizeyi verdi gerci not ortalamamda ?y?yd? son donem?m 2.63 tu genel ortalamam 2.17 di...ama ben orda gorusme s?ram? beklerken 1 numaral? gorusmec?n?n bir cocuga bizim için akadem?k notlar?n?z onml? buyuzden cok cal?s?p notlar?n?z ?y? olmal? ded? san?r?m tek bakt?klar? sey notlar ve ingilizce seviyesi arkadaslar ona gore bu i?in ustune ?y? dusun ?ng?l?zcen?z? geli?tirin ve notlar?n?z? ?y? tutun eger work and travella amer?kaya g?tmek ?st?yorusan?z!!!bnden bu kadar ?imdilik y?ne yazar?m...

Bookmarks