Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 14 may?s vize tamam:D

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart 14 may?s vize tamam:D

evet arkada?lar bugün vizeye girdimm tanr?m ne kadar kolaym?? vize almak!o kadar stres yapm???t?m,hepsi bo?unaym??.bundan sonra gideceklere söylüorum rahat olun.(?unu söledi?ime bile inanam?yorum)istanbulda girdim vizeye,?ööle sar???n(amerikan sar???n?) gözlüklü bir beyle konu?tum.çok tatl? bir adamd?.muhabbet how are u what are u studyin,what kind of a job will u work in america,where will u go ile s?n?rl?yd?,en son da go to ups have a nice summer dedi bitti gayette net konu?uolar,hatta anlayamayan insanlara yard?mc? olup türkçe bile konu?tular.konsolosluk binas?na girerken gergindimm,ezilmi?? büzülmü?? böyle,ilk vize al???m benim,öle yol yordam da bilmem,asansörlerinden bile t?rst?mmama ç?k???m? görmeniz gerekioduu heytt be vizeyi kapt?m modunda son derece kibirli bir biçimde ç?kt?m..i?te bu kadar..belkii bikaç insan? rahatlat?r die anlatay?m dedim.bnm de vize maceram böyle sonuçland?..dar?s? sizin ba??n?za..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Hay?rl? olsun vizen. Have a nice summer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

te?ekkürler sana da ayn?ndan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

14 may?s,,,bende vize mi ald?m gerc? pasaportum gelmedi ama daha bir gun oldu gelmesi zaten imkans?z.k?saca gorusmemi anlatay?m ben:zenciyle yada cukalata yada melez kad?nla gorustum herneyse i?tedun biraz sank? surat? as?kt? herkese kars? ama neyse 645 numara yand? ve yan?na gittim.daha oncek? i?lemleri anlatm?yorum cunku klas?k içeri girerken yap?lan aramalar ve parmak izi al?nmas? falan filan...neyse görüsmemi anlat?yorum:zenci:hello how are you,i m fine thanks snd you,zenci:what do you study and where do you study,ben:i study in istanbul university,and i study department of arabic languages and literature dedim biraz sas?rd? ne falan ded? arabic languages ilginç falan dedi..zenci:where will you go dedi ben:i m gonna to california zeci:what will you do ben :i work as a stuff maybe hostess dedim zenci:wht is your mother and father do dedi.ben:my mother is housewife and my father is death dedim bana masraflaer?n? nas?l kars?l?yosun die bir soru bile sormad?..okey have nice summer go to ups dedi ve mutlu son bitti...ama ingilizcem iyidir cunku dil bolumuydum zaten heyecanlanmamak ve sordu soruya net ve dogru cvp vermek cok onml? bunu anlad?m ben kars?mda bir turist varm?? ve ben ona yard?m ediyomusum gibi cvp verdim oda bana vizeyi verdi gerci not ortalamamda ?y?yd? son donem?m 2.63 tu genel ortalamam 2.17 di...ama ben orda gorusme s?ram? beklerken 1 numaral? gorusmec?n?n bir cocuga bizim için akadem?k notlar?n?z onml? buyuzden cok cal?s?p notlar?n?z ?y? olmal? ded? san?r?m tek bakt?klar? sey notlar ve ingilizce seviyesi arkadaslar ona gore bu i?in ustune ?y? dusun ?ng?l?zcen?z? geli?tirin ve notlar?n?z? ?y? tutun eger work and travella amer?kaya g?tmek ?st?yorusan?z!!!bnden bu kadar ?imdilik y?ne yazar?m...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı buddy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 may?s,,,bende vize mi ald?m gerc? pasaportum gelmedi ama daha bir gun oldu gelmesi zaten imkans?z.k?saca gorusmemi anlatay?m ben:zenciyle yada cukalata yada melez kad?nla gorustum herneyse i?tedun biraz sank? surat? as?kt? herkese kars? ama neyse 645 numara yand? ve yan?na gittim.daha oncek? i?lemleri anlatm?yorum cunku klas?k içeri girerken yap?lan aramalar ve parmak izi al?nmas? falan filan...neyse görüsmemi anlat?yorum:zenci:hello how are you,i m fine thanks snd you,zenci:what do you study and where do you study,ben:i study in istanbul university,and i study department of arabic languages and literature dedim biraz sas?rd? ne falan ded? arabic languages ilginç falan dedi..zenci:where will you go dedi ben:i m gonna to california zeci:what will you do ben :i work as a stuff maybe hostess dedim zenci:wht is your mother and father do dedi.ben:my mother is housewife and my father is death dedim bana masraflaer?n? nas?l kars?l?yosun die bir soru bile sormad?..okey have nice summer go to ups dedi ve mutlu son bitti...ama ingilizcem iyidir cunku dil bolumuydum zaten heyecanlanmamak ve sordu soruya net ve dogru cvp vermek cok onml? bunu anlad?m ben kars?mda bir turist varm?? ve ben ona yard?m ediyomusum gibi cvp verdim oda bana vizeyi verdi gerci not ortalamamda ?y?yd? son donem?m 2.63 tu genel ortalamam 2.17 di...ama ben orda gorusme s?ram? beklerken 1 numaral? gorusmec?n?n bir cocuga bizim için akadem?k notlar?n?z onml? buyuzden cok cal?s?p notlar?n?z ?y? olmal? ded? san?r?m tek bakt?klar? sey notlar ve ingilizce seviyesi arkadaslar ona gore bu i?in ustune ?y? dusun ?ng?l?zcen?z? geli?tirin ve notlar?n?z? ?y? tutun eger work and travella amer?kaya g?tmek ?st?yorusan?z!!!bnden bu kadar ?imdilik y?ne yazar?m...

Arkada??m ingilizcem iyi demi?sin de.Görü?me Dialoglar?nda yazd???n ingilizce horrible yani haberin olsun bir check et derim ) yazd?klar?nla söylediklerin çeli?iyor .. Vizem içinse çok sevindim hay?rl? olsun..Umar?m çok güzel bir tatil geçirirsin..Kolay gelsin.Bol ?anslar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 20 may?s 2008 14:00'te

son s?n?f olupta daha ba?ka soru sorabilirlermi..
    okul uzad?da zaten ilk dönemden 4 ders kalm??t?
    Konu hsnrdgn tarafından (15-05-2008 Saat 03:30 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya ben de 14 may?sta istanbulda girdim. 4 numarada sar???n erkek görevli ile görü?tüm. Aynen bahsetti?iniz gibi çok k?sa ve net oldu. ingilizce ö?retmenli?inde okuyorum ben konu?amaycam da kim konu?cak diye kendimi rahatlat?yordum çok da heyecanlanmad?m aç?kças?. Görü?menin bu kadar k?sa sürmesine de çok ?a??rd?m. En sonda bana ''everything is fine'' dedi ve ups görevlisine yönlendirdi.

Bu ?imdi vize'yi ald?m m? anlam?na geliyor? ups ile pasaport elime geçti?inde red alm?? olma ihtimali nedir?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Smile

bende 13 may?s ta vize görü?mesine girdim.ups ye gönderilmemiz kesin vize kan?t?m?d?r?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben de 14 may?sta istanbulda girdim. 4 numarada sar???n erkek görevli ile görü?tüm. Aynen bahsetti?iniz gibi çok k?sa ve net oldu. ingilizce ö?retmenli?inde okuyorum ben konu?amaycam da kim konu?cak diye kendimi rahatlat?yordum çok da heyecanlanmad?m aç?kças?. Görü?menin bu kadar k?sa sürmesine de çok ?a??rd?m. En sonda bana ''everything is fine'' dedi ve ups görevlisine yönlendirdi.

Bu ?imdi vize'yi ald?m m? anlam?na geliyor? ups ile pasaport elime geçti?inde red alm?? olma ihtimali nedir?

UPS e gönderilen kimseye V?ZES?Z PASAPORT GELMEZ..!!! Gelirsede Yanl??l?k olmu? demektir.Tekrar Gönderirseniz bu sefer basarlar vizeyi..Zaten vize bas?lmayacak pasaportu konsoloslukta tutmazlar..Elinize direk verir gönderirler..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende 14 may?sta ankarada girdim 2 numaral? gi?edeki sar???n bayanla konu?tumm çok kolay ve k?sa sürdü kad?n aç?k aç?k söledi you got the visa die ve ups e gönderdi =) ben dikkat ettim içerdeki herkes ups e gitti yane kimse red yemedi heralde? yada ups kesin vize deil gibi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnde ayn? 2 numaradaki sar?s?n bayanla görü?tüm ve cok k?sa sürede sadece 2 soruyla ald?m vizeyi. bn ordaykende kimse red yemedi.. amerikada nereye gideceksin sorusunu 3 defa sorup nerede cal?st?klar?n? sööleyen arkadaslarda ald? vizeyi Fakat 1 numaradaki filipinli bayan 4ever for me

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bencede bencede hatunnnnnn =p

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bana sölenen vize alamad???nda pasaportunun eline tutu?turuldu?uydu arkada?lar.yani ups e gtmek demek vizeyi almak demek.ben 14ünde görü?mü?tüm bgn msj geldi kargonuz yola ç?kt? 16s?nda yerine ula?t?r?lacak die.vizesiz pasaport için bunca zahmete girmezler die dü?ünüorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

hay?rl? olsun... =)
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

14 ünde girdim wize görü?mesine ups e gönderdiler beni de ...bugün de ?irketten ald?m vizem bas?lm?? bi ?ekilde pasaportumu hersey cok basitti...cok kasm???m

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben de ald?m pasaportumu bugün,çok mutluyum senin de gözün ayd?n.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

volkanc?m sana cvp ver?yorum ben h?zl?dan heyecandan anlat?rken belk? yanl?s yazm?s olab?l?r?m bu ben?m ?ng?l?zcem?n kotu oldugundan deg?l klavyey? h?zl? kullanmamdan kaynaklan?yor ?ng?l?zceme laf ett?rmem cunku un?verste s?nav?na d?l bolumunden girdim ve 100 sorudan 87 net yapt?m kad?n bana zaten ?k? uc soru sorup hemen verd? vizey? dunde vizem bas?l? birsek?lde ald?m pasaportumu.....cok kotu oldugum bi?ey için savunmaya gecmem ama uzgunum bu konuda mutevaz? olam?cam...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sagol cnm y?nede her nekadar ben? ac?mas?z ele?tirsende sende ?nsallah guzel bir tat?l gecirirsin cok bas?y bu vize almak i?i ingizilizce cok b?lmene gerek yok zaten burda vize almak ?ng?l?zce sev?yme?z?n ?y? oldugunu gostermez zaten onlar bizim ?y? konusamad?g?m?z? dusunerek bas?t sorular soruyo?rlard?r... neyse herkes için hay?rl? olsun ...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkada?lar ben de 14 May?sta Ankara'da sar???n görevliden ald?m vizeyi (öyle umut ediyorum) ret falan yok demi?tiniz ama ben birkaç tane gördüm o çekik gözlü hatun verdi hepsini sar???ndan 1 tane grdüm ret yiyen. Sar???n olan gayet yard?mc? oldu millete özellikle de bana ama çekik hiç ac?m?yordu....Vizeyi alan arkada?lara hay?rl? olsun

good luck in states

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben 15 May?s Per?embe ?st.da girdim.Siyahi bayan'la mülakat yapt?m,çok iyi geçti,gayet iyi davrand?.Bugün de pasaportum geldi vizeyle..Farfan merak etme alm??s?n vizeyi yak?nda gelir pass, ..bekleyen tüm ark.lara en k?sa zamanda ç?kar umar?m..
    Konu Fidelyo tarafından (17-05-2008 Saat 07:37 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

Sa?olas?n karde?im pasaport bu gün saat 6 da geldi zaten bas?lm?? vizem
    Art?k önüme bush gelse durduramaz beni bu yaz V?VA L'AMER?CA

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)