arkadaþlar 12 mayýsta görüþmeye gidenlerden kesin sonucu öðrenenler lütfen anlatsýn.bizde týk yok çünkü?
arkadaþlar 12 mayýsta görüþmeye gidenlerden kesin sonucu öðrenenler lütfen anlatsýn.bizde týk yok çünkü?
arkadasým gitti ogun ve ertesý akþam elýndeydý kargosu..
hadi ya.bizim neden gelmedi acaba....
merak etme zaten onun ký erken gitti. benýmký vizeden 2 gun sonra gelmýstý.sana ups ten mesaj gelýyor zaten kargonu aldýk die...
ben varým mesaj geldi.. yarýn kapýya gelecek pasaport
baþka arkadaþým daha vardý onun bugun gelmiþ arka arkaya vermiþtik benimki geçti
14.05.2008 20:18 34xxxxxxx ÝLE MAHMUTBEY HUB ÞUBEYE GÖNDERÝLDÝ TOPKAPI
nette böle yazýyor
tamam kardeþim saðolasýn.iyi bari....peki vize basýlmýþ olma ihtimali ne sence![]()
ben þirketin adresine gönderilsin demiþtim acaba ondanmý geç geldi...
benim geldi bugün 12 mayýsdý... vizem basýlmýþ....![]()
biz alamadýkmý kardeþ bu vizeyi nedir ya....
ben de 12 mayista gittim. 14 mayista pasaportumu aldim. vizeyi basmislar![]()
ben dun gittim gorusmeye bený upseye yolladý þirketýmýn adresýný verdým acaba ne zaman gelýr toplu mu gonderýyorlar bu pasaportlarý...bize maýl atýyorlar mý lutfen arkadaslar cvp yazýn..
öyle diyorsan bþlayalým düþünmeye....yav kardeþ üç gündür sabaha kadar rüya görüyorum bununla alakalý bildiðin gibi deðil.çýldýracam...
dostum endiþe etme,bugün benimki gelmiþ ama kýz arkadaþýmýnki gelmemiþ mesela,ard arda görüþtüðümüz halde.
teþekkür ederim.o kesin alýr, benim gibi 5.sýnýf deðil mesela
dediðim gibi endiþe etme,kargo þirketinden ve konsolosluktan kaynaklanan gecikmeler bunlar.ama nasýl hissettiðini biliyorum,bende sadece 4 saat uyuyabildim düþünmekten,ama güzel olacaktýr sonu.
bende bekliyorum 8 mayýstan beri týk yok hala 21 mayýs bilet rezervasyonu kaçýyor.walla çok kýzýcam upsçi abilere![]()
![]()
Bnm 9 Mayýstý banada msj attýlar bugün öðleden snra yarýn elimde inþ.
PS = Þimdi bi daha baktým 20:14 te Antalyaya uçmuþ Thy ile þu an Antalya 'da pasaportum yarýn erkenden elimde olur inþ.
Konu break tarafýndan (16-05-2008 Saat 12:05 AM ) deðiþtirilmiþtir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
gözün aydýn kardeþ ozaman.haberin varmý almýþmýsýn vizeyi
12 mayýsta giden 2 arkadaþým vardý ikisinde vizesi geldi biri
b.koyde biri b.duzunde ist. oturuyor
ikisininde pasaportu elinde ve vizesi basýlmýþ
sen UPs numarana bak bakim kargon enrdeymiþ diye
kardeþ pasaport numarasý ile ups nin sitesinden sorgulattým.böle bi kargo yok diyor...
kargo numarasýný yanlýþ yazmýþ olabilir misin?
Bende de ilk böyle bi kargo yok diyodu. El yazýsýndan takip numarasýný anlamam zor oldu yani. 8 diye yazdýðým rakamýn B harfi olmasý gerekiyomuþ. Deðiþtirince gördüm kargomun yerini.
May the force be with you.
Elçiliði mi arasak napsak 8 gün oldu bugün![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks