arkadaslar gecen senelerde barlarda yada clublarda security olarak calýsanlar varmý. ya da calýsan arkadaslarýnýz varmýydý. ne gibi kriter arýyolar bu iþ için. ben dusunuyorum security olarak calýsmayý.. varmý bi bilginiz??
arkadaslar gecen senelerde barlarda yada clublarda security olarak calýsanlar varmý. ya da calýsan arkadaslarýnýz varmýydý. ne gibi kriter arýyolar bu iþ için. ben dusunuyorum security olarak calýsmayý.. varmý bi bilginiz??
türkiyede bu iþe bakarsak,mekanýna göre deðiþir nasýl çalýþtýðýn ne kadar rahat olduðun,hani birazda þansa bakar olay çýkmasý senin müdahele etmen,ama ufakta olsa bazý þeylere müdahele etmek zorunda kalabilirsin bunu göze alman lazým.bunun dýþýnda rahat iþtir,karizmasý olan bir iþtir![]()
evt haklýsýn rahat ve karizmatik bi iþ. ya aslýnda fazla olay cýkmýyo yani tek iþleri kimlik sormak ve club içinde dolasarak milletti gozlemlemek. yani 3 ay takýldým ben barlarda hiç ole olay falan cýkmadý. tabi bu cýkmayacagý anlamýna gelmez.ama artýk onuda goze alýrýz.
)
iþte dediðim gibi dostum en büyük etken çalýþtýðýn yer,bende barmenlik yapýyorum 3 yýldýr ve iþin içeriðini biraz biliyorum.kaliteli ve kaliteli insanlarýn gittiði bir yerde çok rahat olursun,hiçte yorulmazsýn.ayrýca çalýþma alanýda güzel bir yer olmuþ olur.
evt haklýsýn dediðin gibi kaliteli bi yer bulabilirsem ii olur aslýnda.
nereye calýsýosun abý ole securýty olarak..burdaký gýbý deýl orda belgesý var polýs gýbý egýtým goruolar new york polýs departmanýndan sertýfýka alýolar..anca dandýk yerde calýsýrsýn kacak ondada bela eksýk olmaz ole yerlerde.ama sansýný bý dene belký duser ýý býyer
geçen sene myrtle beachte rus ögrenciler security olarak çalýþýyorlardý clublarda fiyakalarý yerindeydi valla bulunursa kýyak iþ bence![]()
onur
enes bende senin gibi dusunuyodum belgesi falan vardýr diye ama duyduguma gore wat ogrencilerinden calýsanlar olmus security olarak. o yuzden dedim. ama tam bilmiyorum ne gibi kriterler arandýgýný...
Evet rus ogrencileri en iyi isleri kapiyorlar,rus foruma goz attim 60 % rus ogrencileri amerikada artik,security genelde klublerde bide store'larda calisiyorlar.![]()
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
bizden hiç yok galiba security olarak calýsan...
yuzlerle rus wat sitesi var.
www.forum.workandtravel.ru
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
security için craigslist e bakabilirsin. 8/h diye bi eðitimi var. unarmed olarak görev yapabiliyosun çoðu yerde. Bu eðitimi parayla veren yerler var ve eðitim aldýktan sonra iþ de buluyolarmýþ. craigslistden araþtýrabilirsin.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks