Bende yeni bi teori geliştirdim çok detaylı çalıştım üstünde..Hepimize gitçeimiz yerler özellikle soruluyor ve vizeler basılırken ellerinde oluyor bilgileri oluyor ve o yıldızları amerika bayraındaki yıldızlar ve eyaletlerle alakalı olarak amerikanın kuruluşundaki eyaletlere gidenlere yıldızsız ,sonrasındaki sıralamalarda çift tek e göre 1 ve 2 yıldız veriyolar mesela 35.eyalet west virginia dersek oraya gidene tek yıldız koyuolar
bu tezi yaparken çok ciddi olmadığımı bilmenizi isterim yani deli şizofren deilim arkadaşlar
ayrıca ekleme yapıyorum arkadaşlar bu 0 işlemini tam tersindende uyguluyor olabilirler ..ayrıca 51.bölgeyi ekleyip 51 yıldızlı yapılan bayrağı düşünerek yapıyolarsa sistem tamamen değişicektir..çürütülmesi zor ve saçma bi tez oldu benimki kolay gelsin
![]()

..Hepimize gitçeimiz yerler özellikle soruluyor ve vizeler basılırken ellerinde oluyor bilgileri oluyor ve o yıldızları amerika bayraındaki yıldızlar ve eyaletlerle alakalı olarak amerikanın kuruluşundaki eyaletlere gidenlere yıldızsız ,sonrasındaki sıralamalarda çift tek e göre 1 ve 2 yıldız veriyolar mesela 35.eyalet west virginia dersek oraya gidene tek yıldız koyuolar
Alıntı
Bookmarks