Arkadaslar Kanadaya gıtme konusunda kesın bılgıyı yazıyorum. gecen yaz gıttım ben Nıagaraya ordan yuruyerek gecmek ıstedım gectım yuruyerek kanada sınırına geldım orada bır lıste asmıslar sonradan da gordum gumrukte sordum ıste J1 var gırebılırmıyım dıye? dedılerkı nerelısın Turkıyededım adam pasaportu kaldırdı atttı onume masada tabı senın vıze alman gerekır dedı. sonra lısteye baktım kapıdakı gelısmemıs ulkelerden vıze ıstıyorlar ama almanaya fransa ısvec falan ıste gelıslerden bırsey ıstemıyorlar DS le gırıyorsun pasaportta tabı AMA gıtmeden onlarda DS lerınıı sponsor fırmaya yollayıp USA dan cıkıs ve gırıs yapacagınız tarıhı vrıyor onlar DS dekı travel kısmı var oraya muhur falan basıp yolluyorlar kı donuste tekrardan USA gırebılesınız. Sımdı bıze gelelım Turklere yanı Kanada konsoloslugun da bılgı var J1 ıcın Amerıkadan gıtmek ıcın yıne DS yolluyorsunuz muhurlenıyor sponsor fırma tarafandan ve ınternette olan formları dolduruyor harc parasınıda cek yada nakıt veya kredı kartı ıle evraklar pasaport DS UPS le yolluyorsunuz. Onlarda vızenızı buyuk ıhtımal basıp yolluyor adresınıze. Ve ıste canadaya gıdıyorsunuz bırde gırıs cıkıs harcı 50 centFreeshop var orda 2 karton sıgara 45 dolardı. ucuz seyler de var alısverıs yapabılırsınızz Bu bılgıler kesınlıkle dogrudur Cadaka konsolosluk sıtesınden bakabılırsınız amerıkadakı konsolosluk sıtesıne bakın..

Freeshop var orda 2 karton sıgara 45 dolardı. ucuz seyler de var alısverıs yapabılırsınızz Bu bılgıler kesınlıkle dogrudur Cadaka konsolosluk sıtesınden bakabılırsınız amerıkadakı konsolosluk sıtesıne bakın..
Alıntı
Bookmarks