Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1.51 Ortalama Ile Yeþil Kaðýt Verdiler Lütfen Yardýmcý Olun. Ppt???

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 1.51 Ortalama Ile Yeþil Kaðýt Verdiler Lütfen Yardýmcý Olun. Ppt???

Arkadaslar 1.51 Ortalamayla Gittim 7 Mayýs Günü Ortalamamýn Düþük Oldugunu Ve Yüksip Transkriptimi Ve Pasaportumla Birlikte Ds Formumu Yollamamý Söyledi Ve Yeþil Kagýdýn üzerine Ppt Diye Biþey Yazdý Bunun Anlamýný Bilen Varsa Iletsin Lütfen. Ve Ortalamamý 1.9 A Cýkarsam Yeterli Olurmu Vize Almam Icin Ne Dersiniz Arkadaslar?????
    Konu arfundali tarafýndan (15-05-2008 Saat 06:02 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

fazla ümitlenme ama 1.9 a çýkarýrsan alýrsýn büyük ihtimal. ppt ne bilmiyom

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþým senin sorunun cevabýný bir üye arkadaþýmýz biliyordu ancak konun kapatýldýðý ve konuyu bilen arkadaþ özel msg atamadýðý(100 msg kriteri) için bununla ilgii bir baþlýk bile açtý özel msg saçmalýðý diye..yani amacý bilgilendirme olan bir forumda bilgilendirilememiþ oldun, geçmiþ olsun..umarým konuya hakim arkadaþ tekrar görür ve seni cevaplar...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

biraz çalýþýp notlarýný yüksirsen neden olmasýn ama 1.9 a kadar cýkýyorsa az gayret 2.00 yap sana verilen bu imkaný iyi deðerlendir. direk red yememiþin 2. görüþme için tekrar bir ödeme yapman gerekmiyor hem..
    PPT konusuna gelince geçen yine sen sormuþtun heralde ama sanýrým vahþi ilan edilmiþtin ettiðin bir söz dolayýsýyla hatta o konu kapatýldýktan sonra özel mesaj sýkýntýsý diye konu baþlýðý açýldý belkide aradýðýn bilgiye ulaþacaktýn (100 msg sýnýrý) umarým gerekli cevaba ulaþabilirsin bende baktým ama biþeye ulaþamadým bu PPT hakkýnda..
    Konu PiTcHeR tarafýndan (15-05-2008 Saat 06:18 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

1.8ý gec alýrsýn bence cok sorun etmýolar 2ye yakýn oldukca

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ppt sorusu daha önce sorulmuþtu. hatýrladýðým kadarýyla hocalarýndan referans mektubu istiyorlardý cevap. bu çocuk iyi de arkadaþlarý kötü o yüzden notlarý düþük gibi : )

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

7 mayista DS olmadan gidip te yesil kagit alamazsin arkadasim..DS le gitmiþ olmalýsýn.Cunku 18 veya 25 nisan sonduuu DS 2019 belgesi olmadan konsolosluga gitmenin deadline i !..Eger ds le gittiysen de sana verilen yesil kagit sorusturmaya takildigini gosteren yesil kagittir..Burada bir problem var..7 mayis imkansiz yani DS2019 suz gitmenin hic bir imkani yok

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Notunu yuks gonder dedigi.Okulun ne zaman kapaniyor arkadasim..Eger 31 mayistan önce 2. dönem transckript in yetiþirse vize alma ihtimalin var..Aksi taktirdee maalesef..31 mayistan sonra WAT gorusmeleri sona eriyor..

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

ds Formumla gittim zaten ds formumu geri verdi sadece. Soruþturmaya kalmadým istersen temmuz sonu gönder dedi sorun olmaz dedi ortalamamý zaten ben self placement olarak gidiorum kendim buldum iþi sorun yok o yüzden sadece olay 1.51 i ne kadar yüksip göndermem gerekiyor bunu ögrenmem gerekiyor diðer konulara hakimim çok teþekkürler.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ppt=pasaport

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Deneyýmlý Arkadaslar Ne Dýyosunuz Kaca Kadar Cýkartmam Yeterli Olur Sizce

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    19

31 mayýstan sonra alýnýr vize arkadaþlar, körükle gitmeyin. tamam açýklama yaptýlar ama bugün þirketim ardý. bu sene cok younluk var ki gecen senelerde 29 haziranda wat vizesi alan var

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý rahdan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    31 mayýstan sonra alýnýr vize arkadaþlar, körükle gitmeyin. tamam açýklama yaptýlar ama bugün þirketim ardý. bu sene cok younluk var ki gecen senelerde 29 haziranda wat vizesi alan var

arkadasým sendemi floridadasýn?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý arfundali Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Deneyýmlý Arkadaslar Ne Dýyosunuz Kaca Kadar Cýkartmam Yeterli Olur Sizce
    ben 1.96 ortalamayla gittim hicbir sorun cikmadi. benim sirket eger muhendislik okuyosan ve bolumun zorsa 1.80 e kadar tolerans taniyolar demisti. bana sadece neden dusuk ortalaman dedi. bende bolumumum dersleri biraz zor dedim hemen ups ye yolladi senin bolum ne?

Þirket Temsilcisi
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý fritz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben 1.96 ortalamayla gittim hicbir sorun cikmadi. benim sirket eger muhendislik okuyosan ve bolumun zorsa 1.80 e kadar tolerans taniyolar demisti. bana sadece neden dusuk ortalaman dedi. bende bolumumum dersleri biraz zor dedim hemen ups ye yolladi senin bolum ne?
    marmara iktisat 4. sýnýf ama 5 e uzadý tabi 0.81 di ortalamam ilk dönem 1.51 e ne diller döktüm ADAM EN SONUNDA yeþil kagýdý verirken dedi notlarýný yüks referans al hocalarýndan dedi bakalým hayýrlýsý. Ortalamayi 1.9 yapýp sansýmý denicem referans mektuplarýyla destekleyip bakalim hayirlisi
    Konu arfundali tarafýndan (24-05-2008 Saat 07:14 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý arfundali Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    marmara iktisat 4. sýnýf ama 5 e uzadý tabi 0.81 di ortalamam ilk dönem 1.51 e ne diller döktüm ADAM EN SONUNDA yeþil kagýdý verirken dedi notlarýný yüks referans al hocalarýndan dedi bakalým hayýrlýsý. Ortalamayi 1.9 yapýp sansýmý denicem referans mektuplarýyla destekleyip bakalim hayirlisi
    arkadaþlar 5 martta görüþemeye girdim ortalamam 1,88 vize görüþmesinde 1 dk kadar ingilizce konuþtuktan sonra kadýn transkriptimi açtý ve ýýhh iyi deðil dedi transkript ve bana 2. dönem notlarýný yüksirsen bir ihtimal vize alabilirsin dedi bende okuldan ona benzer bir yazý aldým fakat daha önce bu tip bir olayla karþýlaþmýþ arkadaþýmýz varsa beni bilgilendirsin herhangi bir faydasýnýn olup olmadýðý hakkýnda yoksa ümitlenmek istemiyorum...sizce alabilirmyim..??? teþekkürler...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)