merhabaç
Benim gidiþ uçaðým Norfolk, norfolktan výrgýnýa beache gýtmem gerekýyor. acaba tecrubelý býr arkdas nasýl gýdecegýmý tarýf edebýlýr mý?
merhabaç
Benim gidiþ uçaðým Norfolk, norfolktan výrgýnýa beache gýtmem gerekýyor. acaba tecrubelý býr arkdas nasýl gýdecegýmý tarýf edebýlýr mý?
otobusle git zaxurani sorarsan oceanfront a nasýl giderm diye sana yardýmcý olurlar. zannedersem iki otobus deiþtiriyorsun. taksiyle gidersen 45 dolar biraz pahalý yani.
ama havaalanýnda beache gidecek olan wat ogrencileriyle tanýsabilirsin. eðer oyle olursa bence taksiye binin ortak odersiniz. en iisi o olur.
dostum norfolka ne zaman gidecen... bizde 3 kþþi gidecez ama daha bilet almadýk kararsýzýz.. norfolka direk mi alalým yoksa newyorkamý gidelim diye... sen ne kadara aldýn biletni...
ben 16 haziran KLM den aldim. 720 € new york aktarmali NORFOLK.
eger siz o saatte orada olursaniz. biz de 2 kisiyiz bisiler hallediz
bizim ucak saat 22.00 de oraya variyor. o gece vakti otobus bulabilir miyiz
zannetmiyorum o saatte. otobus havaalanýnýn içinden kalkmýyo.
ben norfolk havaalanýnda inmedim. ama norfolk havaalanýna araba kiralamaya gitmiþtik. 2 otobusle gittik ve havaalanýnýn dýsýnda býraktý otobus. indiðimiz noktadan ise havaalanýna taksiyle gittik yakýndý gerci 6-7 dolar verdik. yani benim bildiðim otobus havaalanýnýn içine kadar gelmiyo. ayrýca dediðim gibi o saatte otobus zor..2 kiþiyseniz bence en iisi taksiye binin. 1-2 kiþi daha bulursanýz havaalanýnda daha karlý olur sizin için.
yok dostum bizim 22 haziran..23 de olabilir...
taksiyle geçin otobus duragý ile havalimaný yakýn olsada, geçmek sýkýntý.
kiþi baþý 10-15 dolar kar için deðmez o sýkýntý bavul mavul.
tskler dostum.
ne demek kardeþim.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks