mrb arkadaþlar.bu konuyu benim gibi amerikaya ilk kez gidecek olanlarýn ''work'' kýsmýný bitirip ''travel'' kýsmýna geçince zorluk çekmemeleri için gezecegimiz eyaletlerde kesinlikle gidilmesi gereken yerler ve ortalama hostel fiyatlarý ve gerekirse hostellerin isimleri... gibi bilgileri paylaþma alaný olarak açýyorum. benim onerim bu konuda soru sormak isteyenler gezmeyi planladýklarý yerleri yazsýnlar ve o eyaletleri daha onceden gezmiþ olanlar o eyalaetlerde nerelere gittiklerini ya da gitmedikleri fakat daha sonradan duyup 'keþke gitseydim dedikleri'gezilmesi gereken yerleri yazsýnlar,ayrýca o eyaletlerdeki hostellere ne kadar para harcadýklarý,ya da kalacak ucuz yer isimleri,o eyalette ne alýnýr ne yiyilir vs.yazsýnlar...bu þek
ilde hem konular karýþmaz hem de çok saðlýklý cevaplar alýrýz.ha bu arada cevap verecek olanlarýmýz da lutfen kimin mesajýna karþýlýk mesaj yazýyorlarsa belirtirlerse iyi olur...
ilk soruyu ben soruyorum

Alýntý
bu eyaletlerde kesinlikle gitmem gereken yerler nerelerdir?açýk bir sekilde yazarsanýz sevinirim..

Bookmarks