Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: onemli:wat'ýn travel kýsmý

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Talking onemli:wat'ýn travel kýsmý

mrb arkadaþlar.bu konuyu benim gibi amerikaya ilk kez gidecek olanlarýn ''work'' kýsmýný bitirip ''travel'' kýsmýna geçince zorluk çekmemeleri için gezecegimiz eyaletlerde kesinlikle gidilmesi gereken yerler ve ortalama hostel fiyatlarý ve gerekirse hostellerin isimleri... gibi bilgileri paylaþma alaný olarak açýyorum. benim onerim bu konuda soru sormak isteyenler gezmeyi planladýklarý yerleri yazsýnlar ve o eyaletleri daha onceden gezmiþ olanlar o eyalaetlerde nerelere gittiklerini ya da gitmedikleri fakat daha sonradan duyup 'keþke gitseydim dedikleri'gezilmesi gereken yerleri yazsýnlar,ayrýca o eyaletlerdeki hostellere ne kadar para harcadýklarý,ya da kalacak ucuz yer isimleri,o eyalette ne alýnýr ne yiyilir vs.yazsýnlar...bu þek
    ilde hem konular karýþmaz hem de çok saðlýklý cevaplar alýrýz.ha bu arada cevap verecek olanlarýmýz da lutfen kimin mesajýna karþýlýk mesaj yazýyorlarsa belirtirlerse iyi olur...
    ilk soruyu ben soruyorum

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart washington dc,phýladelphia,new york

arkadaþlar ben bu sene virginia da bulunacagým.iþimi tamamladýktan sonra once ''washington Dc'',ardýndan ''pennsylvania'' ve ''new york''a gideceðim.butun bunlarý 1 haftada yapmayý planlýyorum(2 gun dc,2 gun pennslvania,3-4 gun new york)sorularým ise:

1-1 hafta yeterlimidir bu eyaletler için?
    2-bu eyaletlerde ortalama gunluk masraflar ne olur(kalacak yer ve yeme içme ile beraber?
    3-buralardaki ekonomik konaklamayý nasýl ve nerelerde ne fiyata yapabiliriz?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

galiba en onemli soruyu unutmuþumbu eyaletlerde kesinlikle gitmem gereken yerler nerelerdir?açýk bir sekilde yazarsanýz sevinirim..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

birinci soruna cevap vereyim hemen. evet bir hafta yeter çünkü eyaletler birbirine yakýn. washnigton dc de herhalde gitmen ve görmen gereken ilk yerin beyaz saray olduðunu sen de düþünüyorsundur ve planlarýn arasýna katmýþsýndýr. pennsylvania hakkýnda pek bir bilgim yok philiyi biraz bilirim new jersey e yakýn olduðu için. newyork'ta ise manhattan ý söylememe gerek yok herhalde, bunun dýþýnda newyork city çok büyük bir þehir deðil sabahtan akþama kadar bir araba kiralayabilirsen kolaylýkla gezebilirsin. tabi trafik elverirse. yalnýz konaklama biraz tuzlu olabilir. hepten bir ortalama fiyat çýkarmak zor ama harbi gezersen konaklama yeme içme diðer masraflar araba kiralarsan ya da alýrsan ( ) günlük ortalama 80 dolar kadar bir masraf olabilir...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý joe Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar ben bu sene virginia da bulunacagým.iþimi tamamladýktan sonra once ''washington Dc'',ardýndan ''pennsylvania'' ve ''new york''a gideceðim.butun bunlarý 1 haftada yapmayý planlýyorum(2 gun dc,2 gun pennslvania,3-4 gun new york)sorularým ise:

1-1 hafta yeterlimidir bu eyaletler için?
    2-bu eyaletlerde ortalama gunluk masraflar ne olur(kalacak yer ve yeme içme ile beraber?
    3-buralardaki ekonomik konaklamayý nasýl ve nerelerde ne fiyata yapabiliriz?
    joe dostum ben de dogu tarafýnda takýlacam. dogudaki tum buyuk sehirleri goreyim diyorum. belki carpýsýrýz yolda dunya harbiden cok kucuk...
    1 haftada new yorkun unlu binalarýný ancak gorursun biraz fazla zaman ayýr derim.
    masraflar sana baglý ben new yorkda bi gunde 30 dolara da gezdim 100 kusur dolara da...
    ekonomik konaklama icin zenci mahalleleri uygun. tabi yemek icinde.. ayný mcdonaldsda fiyatlarýn 4 te bire kadar dustugunu goreceksin.
    bizim is yeri buyuk ihtimalle washington dc. de olacak ugrarsan seviniriz

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

tþkr ederim eyüp.yolum düstgnde ugrarm.sana da tþkürler yolcu

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

benim daha iþim belli deðil dolayýsýyla hangi eyalete gidiceðimide bilmiyorum ama doðu kýyýsýnda biryer olacaðý kesin. new york dýþýnda doðu kýyýsýnda nereleri görmemi tavsiye edersiniz. çok fazla gezmek istemiyorum görülmeye deðer yerler olsun yeterli.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bende son 10 gün iþi býrakýp miami,washington,philadelphia,new york gezmeyi düþünüyorum
    sizce yeterli olur mu(en azýndan bilinen yerleri gezmek iiçin)
    daha önce miami ye giden biri var mý gezilcek yerleri bilen biri

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben ocean city de çalýþýcam travel zamanýnda tam batý olan california ya gitmek istiyorum çok zor olur mu dönüþüm de jfk dan

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý grsl87 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben ocean city de çalýþýcam travel zamanýnda tam batý olan california ya gitmek istiyorum çok zor olur mu dönüþüm de jfk dan
    new yorktaki ucagin kalkmasina en az 5-6 satlik bir zaman dilimi ayirirsan sorun olmaz..
    californiadan alicagin ucagin satini new york taki ucagin kalkis satine gore ayarladiginda sorun cikmaz..icin rahat olur
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks