Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: istanbul S.Gökçenden Atatürk hava limanýna

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart istanbul S.Gökçenden Atatürk hava limanýna

arkadaþar ben kayseride yaþamaktayým. þimdiden biletler ucuz olduðu için istanbula bilet aldým. fakat uçak sabiha gökçen hava limanýna iniyo. ben daha önce istanbula hiç gitmedim. sabiha gökçenden atatürk hava limanýna geçmem gerekiyo esas uçaðýma binmek için. en ekonomik þekilde nasýl gidebilirim aramýzda istanbulu bilen arkdaþlar varsa yardým edebilirmi?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

dostum sabiha gökçenden pendik arabalarýna biniyorsun ve son durakta beþiktaþ arabalarýna biniyorsun (E-8). Beþiktaþa geldikten sonra inip aksaray a gidiyorsun. ve oradan zeytinburnu tramvayýna biniyorsun. tramvaydan indikten sonra havalimaný metrosuna biniyorsun ve hava alaný da son durak. Valla istanbul dýþý olduðun ve akbilin olmayacaðý için her vasýtaya 1.3 ytl vereceksin. evet biraz karýþýk oldu ama istanbulun bir ucundan bir ucuna gidiyorsun sen de .

1- pendik arabalarý (1.3)
    2- pendik-beþiktaþ (2.6 çift bilet kesiliyor köprü geçiyorsun. express yerine normal otobüslere binersen 1.3)
    3- beþiktaþ-aksaray (1.3)
    4- aksaray-zeytinburnu (1.3)
    5- zeytinburnu-havalimaný (1.3)

bitti.. daha kolay yol bilen varsa söylesin görelim kolay gelsin iyi yorulcan

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

watcý dostum tarifin için çok teþekkürler. bukadar zor olacaðýný düþünmemiþtim. busayede istanbuluda gezmiþ olucam galiba peki her bindiðim vasýtada son duraða kadar mý gidicem? ayrýca bütün bu yolculuk tahminen nekadar zaman alýr?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý wat Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    dostum sabiha gökçenden pendik arabalarýna biniyorsun ve son durakta beþiktaþ arabalarýna biniyorsun (E-8). Beþiktaþa geldikten sonra inip aksaray a gidiyorsun. ve oradan zeytinburnu tramvayýna biniyorsun. tramvaydan indikten sonra havalimaný metrosuna biniyorsun ve hava alaný da son durak. Valla istanbul dýþý olduðun ve akbilin olmayacaðý için her vasýtaya 1.3 ytl vereceksin. evet biraz karýþýk oldu ama istanbulun bir ucundan bir ucuna gidiyorsun sen de .

1- pendik arabalarý (1.3)
    2- pendik-beþiktaþ (2.6 çift bilet kesiliyor köprü geçiyorsun. express yerine normal otobüslere binersen 1.3)
    3- beþiktaþ-aksaray (1.3)
    4- aksaray-zeytinburnu (1.3)
    5- zeytinburnu-havalimaný (1.3)

bitti.. daha kolay yol bilen varsa söylesin görelim kolay gelsin iyi yorulcan

aksaraydan zeytinburnuna gitmesi gerekmiyor ki.. aksaraydan tramvay hattý ile zeytinburnuna gitmeyip , aksaraydan direkt olarak metro hattýna biner ve havalimanýna ulaþabilir.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý gokhaNJan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    aksaraydan zeytinburnuna gitmesi gerekmiyor ki.. aksaraydan tramvay hattý ile zeytinburnuna gitmeyip , aksaraydan direkt olarak metro hattýna biner ve havalimanýna ulaþabilir.
    doðru yaa þaþýrmýþým aksaraydan direk gidersin

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

kafam karýþtý nasýl yapýcam þimdi. beþiktaþtan aksaraya gidicem oradanda metroya binip direk havaalanýna mý gidicem.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

evet aynen öyle jeconur kusura bakma fazladan vasýta bindirecektim sana

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

daha kolayý var sabiha gökçenden E10a binip kadýköyde iniyosun ordan bakýrköye idoyla geçiyosun ve her deniz otobüsünü karþýlayan havaþlardan birine biniyosun al sana atatürk havaalaný
    ben sabiha gökçene çok yakýn oturuyorum gel ben seni aliim götüriim nereye gitceksen karþýlýðýnda amerikadan abur cubur çýntý pýntý isterim ama

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

benim sölediim yol daha kolay bi kere 3 adýmda havaalanýndasýn sen bayaa karýþtýrmýþsýn yaw
    þöyleki sabiha gökçen kadýköy arasý yaklaþýk 45 dakika (her gün gidip geliyorum nefretler olsun )
    30 dakikada bir ido olsa 20 dakikada bakýrköye geçiyosun
    bakýrköyden havaalaný da 20 dakika flan sürer

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gskapun istediðin abur cubur olsun ne istersen getiririm ben ordan zaten dönüþte 3 gün kadar istanbulda kalýcam inþallah sen yeterki beni sabihadan atatürk hava limanýna götür o aradada biraz istanbulu gezdirirsin

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ben götürürüm seni cidden sýnavýmýn olmadýðý bi gün olursa yardýmcý olurum abur cuburumu da isterim ama

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

anlaþtýk gskapun dilediðin kadar abur cubur isteyebilirsin. umarým sýnavýn olmaz ogun. 18 haziranda yani...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

büyük ihtimalle olur ama bakalým haber verirsin ehehhe

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gskapun haber verecektimde özel msj ýn azizliðine uðradým. malum 100 barajý gelmiþ. neyse ben 18 haziran sabah 9:30 da istanbulda olucam...

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

Arkadaslar benim hemserinin kafasý iyice karistý en iyisi hemþo sen Sabihadan Havasabin Ataturk caddesine git ayný yerden de Atatürke Hava alanýna Havas var ona bin hava alanýna e guvenli kolay sekilde gidersin...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Peki arkadaþlar Sabiha Gökçen Havaalanýndan Atatürk havaalanýna gitmek ne kadar tutar acaba?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

http://www.havas.com.tr/tr/default.asp

havas ý kullanabilirsiniz

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

http://www.ss127koop.com/tr/taksii.htm

þurda da taksi ücretleri yazýyor

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý jeconur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gskapun haber verecektimde özel msj ýn azizliðine uðradým. malum 100 barajý gelmiþ. neyse ben 18 haziran sabah 9:30 da istanbulda olucam...
    Dostum kafaný hiç karýþtýrma ona bin buna bin bir sürü bavulla çile çekeceksin, hemde ondan buna aktarma yaparken gene baya bi paran da gidecek. Sabiha gökçenden havaþ kalkar taksime her yarým saatte bir. Ona bin. Taksimden de indiðin yerden direk atatürke giden havaþ var gene. BÝR aktarmayla gidiyosun. Bavullla neyim sýkýntý yaþamýyosun. Ona mý bincem buna mý bincem derdin yok. Anladýðým kadarýyla Ýstanbul'un yabancýsýsýn, senin için en rahat yol bu olur. Hem daha vakitlice gidersin hem kafan rahat olur.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý justinx Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    http://www.ss127koop.com/tr/taksii.htm

þurda da taksi ücretleri yazýyor
    Taksi ücretleri 10 Ocakta, sabiha gökçen havalimaný taksileri 100 lira civarý yazýyordu. Biz otelden yolladýðýmýzda 120 dedirtiyoduk, 20si bizim oluyodu anlaþma gereði, oradan biliyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks