Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: istanbul S.Gökçenden Atatürk hava liman?na

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart istanbul S.Gökçenden Atatürk hava liman?na

arkada?ar ben kayseride ya?amaktay?m. ?imdiden biletler ucuz oldu?u için istanbula bilet ald?m. fakat uçak sabiha gökçen hava liman?na iniyo. ben daha önce istanbula hiç gitmedim. sabiha gökçenden atatürk hava liman?na geçmem gerekiyo esas uça??ma binmek için. en ekonomik ?ekilde nas?l gidebilirim aram?zda istanbulu bilen arkda?lar varsa yard?m edebilirmi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

dostum sabiha gökçenden pendik arabalar?na biniyorsun ve son durakta be?ikta? arabalar?na biniyorsun (E-8). Be?ikta?a geldikten sonra inip aksaray a gidiyorsun. ve oradan zeytinburnu tramvay?na biniyorsun. tramvaydan indikten sonra havaliman? metrosuna biniyorsun ve hava alan? da son durak. Valla istanbul d??? oldu?un ve akbilin olmayaca?? için her vas?taya 1.3 ytl vereceksin. evet biraz kar???k oldu ama istanbulun bir ucundan bir ucuna gidiyorsun sen de .

1- pendik arabalar? (1.3)
    2- pendik-be?ikta? (2.6 çift bilet kesiliyor köprü geçiyorsun. express yerine normal otobüslere binersen 1.3)
    3- be?ikta?-aksaray (1.3)
    4- aksaray-zeytinburnu (1.3)
    5- zeytinburnu-havaliman? (1.3)

bitti.. daha kolay yol bilen varsa söylesin görelim kolay gelsin iyi yorulcan

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

watc? dostum tarifin için çok te?ekkürler. bukadar zor olaca??n? dü?ünmemi?tim. busayede istanbuluda gezmi? olucam galiba peki her bindi?im vas?tada son dura?a kadar m? gidicem? ayr?ca bütün bu yolculuk tahminen nekadar zaman al?r?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı wat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sabiha gökçenden pendik arabalar?na biniyorsun ve son durakta be?ikta? arabalar?na biniyorsun (E-8). Be?ikta?a geldikten sonra inip aksaray a gidiyorsun. ve oradan zeytinburnu tramvay?na biniyorsun. tramvaydan indikten sonra havaliman? metrosuna biniyorsun ve hava alan? da son durak. Valla istanbul d??? oldu?un ve akbilin olmayaca?? için her vas?taya 1.3 ytl vereceksin. evet biraz kar???k oldu ama istanbulun bir ucundan bir ucuna gidiyorsun sen de .

1- pendik arabalar? (1.3)
    2- pendik-be?ikta? (2.6 çift bilet kesiliyor köprü geçiyorsun. express yerine normal otobüslere binersen 1.3)
    3- be?ikta?-aksaray (1.3)
    4- aksaray-zeytinburnu (1.3)
    5- zeytinburnu-havaliman? (1.3)

bitti.. daha kolay yol bilen varsa söylesin görelim kolay gelsin iyi yorulcan

aksaraydan zeytinburnuna gitmesi gerekmiyor ki.. aksaraydan tramvay hatt? ile zeytinburnuna gitmeyip , aksaraydan direkt olarak metro hatt?na biner ve havaliman?na ula?abilir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksaraydan zeytinburnuna gitmesi gerekmiyor ki.. aksaraydan tramvay hatt? ile zeytinburnuna gitmeyip , aksaraydan direkt olarak metro hatt?na biner ve havaliman?na ula?abilir.
    do?ru yaa ?a??rm???m aksaraydan direk gidersin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

kafam kar??t? nas?l yap?cam ?imdi. be?ikta?tan aksaraya gidicem oradanda metroya binip direk havaalan?na m? gidicem.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet aynen öyle jeconur kusura bakma fazladan vas?ta bindirecektim sana

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

daha kolay? var sabiha gökçenden E10a binip kad?köyde iniyosun ordan bak?rköye idoyla geçiyosun ve her deniz otobüsünü kar??layan hava?lardan birine biniyosun al sana atatürk havaalan?
    ben sabiha gökçene çok yak?n oturuyorum gel ben seni aliim götüriim nereye gitceksen kar??l???nda amerikadan abur cubur ç?nt? p?nt? isterim ama

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

benim sölediim yol daha kolay bi kere 3 ad?mda havaalan?ndas?n sen bayaa kar??t?rm??s?n yaw
    ?öyleki sabiha gökçen kad?köy aras? yakla??k 45 dakika (her gün gidip geliyorum nefretler olsun )
    30 dakikada bir ido olsa 20 dakikada bak?rköye geçiyosun
    bak?rköyden havaalan? da 20 dakika flan sürer

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

gskapun istedi?in abur cubur olsun ne istersen getiririm ben ordan zaten dönü?te 3 gün kadar istanbulda kal?cam in?allah sen yeterki beni sabihadan atatürk hava liman?na götür o aradada biraz istanbulu gezdirirsin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ben götürürüm seni cidden s?nav?m?n olmad??? bi gün olursa yard?mc? olurum abur cuburumu da isterim ama

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

anla?t?k gskapun diledi?in kadar abur cubur isteyebilirsin. umar?m s?nav?n olmaz ogun. 18 haziranda yani...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

büyük ihtimalle olur ama bakal?m haber verirsin ehehhe

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

gskapun haber verecektimde özel msj ?n azizli?ine u?rad?m. malum 100 baraj? gelmi?. neyse ben 18 haziran sabah 9:30 da istanbulda olucam...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaslar benim hemserinin kafas? iyice karist? en iyisi hem?o sen Sabihadan Havasabin Ataturk caddesine git ayn? yerden de Atatürke Hava alan?na Havas var ona bin hava alan?na e guvenli kolay sekilde gidersin...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Peki arkada?lar Sabiha Gökçen Havaalan?ndan Atatürk havaalan?na gitmek ne kadar tutar acaba?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

http://www.havas.com.tr/tr/default.asp

havas ? kullanabilirsiniz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

http://www.ss127koop.com/tr/taksii.htm

?urda da taksi ücretleri yaz?yor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı jeconur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gskapun haber verecektimde özel msj ?n azizli?ine u?rad?m. malum 100 baraj? gelmi?. neyse ben 18 haziran sabah 9:30 da istanbulda olucam...
    Dostum kafan? hiç kar??t?rma ona bin buna bin bir sürü bavulla çile çekeceksin, hemde ondan buna aktarma yaparken gene baya bi paran da gidecek. Sabiha gökçenden hava? kalkar taksime her yar?m saatte bir. Ona bin. Taksimden de indi?in yerden direk atatürke giden hava? var gene. B?R aktarmayla gidiyosun. Bavullla neyim s?k?nt? ya?am?yosun. Ona m? bincem buna m? bincem derdin yok. Anlad???m kadar?yla ?stanbul'un yabanc?s?s?n, senin için en rahat yol bu olur. Hem daha vakitlice gidersin hem kafan rahat olur.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı justinx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.ss127koop.com/tr/taksii.htm

?urda da taksi ücretleri yaz?yor
    Taksi ücretleri 10 Ocakta, sabiha gökçen havaliman? taksileri 100 lira civar? yaz?yordu. Biz otelden yollad???m?zda 120 dedirtiyoduk, 20si bizim oluyodu anla?ma gere?i, oradan biliyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks