arkada?lar 3 ay oldu v?zeye g?rel? ds formum yaklas?k ?k? hafta once geld? hergun ar?yorum ?irket? hala gelmem?? cevap 13 may?sta gonder?lm?s evraklar?m konsolosluga ama hala b?r cevap yok bu alamad?g?m?n ??aret? olab?l?r m?
arkada?lar 3 ay oldu v?zeye g?rel? ds formum yaklas?k ?k? hafta once geld? hergun ar?yorum ?irket? hala gelmem?? cevap 13 may?sta gonder?lm?s evraklar?m konsolosluga ama hala b?r cevap yok bu alamad?g?m?n ??aret? olab?l?r m?
s?kma can?n?,konsolosluk ?uanda en yo?un dönemde,elbet gelecektir,çok kez söylendi,geç gelmesi red ald???n anlam?na gelmez asla.
Dostum 13 May?s daha erken yha .. Rahat ol birazc?k gelir .. Konsolosluktan al?nmam??t?r daha .. izen olumlu gçtiyse pek dert etme .. Elinde olur in?. en yak?n zamanda
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bnm arkada? daha vizeye girmedi o naps?n![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Ay Içim Rahatlad? Sagolun Ya çok Ki?i Varm?d?r Vizeye Girmeyen Hala ?
Turka;
biraz sakin ol konsolosluk en yo?un zaman?nda ?u anda benimkide 2 haftada geldi kendini kasma hiç en yak?n zamanda gelir.....
Bencede konsolosluktaki yo?unluktan kaynaklan?yordur s?kma can?n?
ben 28inde gircem ist.asen girmi?sin hiç yoktan
![]()
s?kma can?n? , bizim daha ds'ler bile gelmedi, gittikte ne fayda.
bizi dü?ün mutlu ol![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
bende i? dei?tircem ds gelecek, vize ye 14 unda gönderdim daa o gelmedi bo?wer kasma
ben nie böle bi entry girdim yabo?wer bende s.çd?m rahat ol der gibi töbe töbe gece yasmak yaram?o bana
![]()
bende böledim çok heyecanl? in? bi sorun olmaz merak etme 2 ayd?r bekleyenler var dur bakal?m ama bunlar hep firmalar?n geç tarihli vize randevusu almas?ndan kaynaklan?yor
Sen daha 10 gün olmam??ken a?l?yorsan biz napal?m bilemiyorum.Benim pasaport konsoloslu?a gönderileli 25 gün oldu hala haber bekliyorum.
merak etmeyin arkada?lar yaw geçen sene arkada? 18 haziran girdiydi vizeye 23 üne uçak biletini alm??t? 21 i gelmi?si san?r?m pasaportu apar topar sonra toplan?p gitmi?ti oluyo yani böyle ?eyler yeti?ir herkesin bi ?ekilde
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
benden daha dertl?ler? varm??![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks