Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 28 may?s vize görü?mesi(ist)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Question 28 may?s vize görü?mesi(ist)

Arkada?lar mart ay? sonlar?nda wat'a ba?vurdum.nihayi vize için verdikleri tarih 28 may?s bi de istanbul'da(ki ank.da ikamet edyorum).evvela en geç 16s? olur denmi?ti,ancak 28ine kdr sarkt?. bu gecikme vize görü?mesinde bi sorun te?kil eder mi? bir de sabah 8.45te görü?mem. direk istinye istikametinde konsolusluktan geçen bi vesait var m??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

sen ankarada oturuyorsan niye sana istanbuldan gorusme verdiler anlamadim ben onu
    onur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

'çünkü burdaki konsoloslukta hazirana kdr vize görü?mesi için yer yokmu? kontenjan doluymu?' dedilerrrr.....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

anladim sen nereden bineceksin arabaya yani mevkin neresi taksimden ve sisliden direkt arabalar var besiktastan munibusler var istinye dereici arabalarina bineceksin. istinye carisa inip soldan 150-200 metre yuruyeceksin thats it
    onur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

i understood
    yani esenlerden taksime gelip gidebilirm.ancak ne kdr sürer trafi?i flan da hesaba katarsak?otobüs biletini ona göre almam gerek...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet arkada?lar dün gttik sabah erkenden.. görü?me 8.45teydi.. 4kez giri?te çanta kontrolu yapt?lar..sonras?nda ç?ktk evrak teslim parmak izi derken beklemeye ba?ladk..
    numara sayac? yanmayan gi?enin(ilk gi?e 1di galiba) önünde beklemeye koyulduk arkd?mla birlikte.zati hiç uyku uyumam?z 2 gündr,bi de yoldan gelmi?z bi sap?tma durumu olu?tu bi ara konsolosluktamym yoksa cafede fln m? oturyorm dye dü?ündm heyecan fln yoktu.. ilk olarak arkada?mn ad?n? anons etti gi?edeki beyaz hafif sempatik-bi okdr da antipatk adam nereye gdyosun?naapcaksn? sorular?n ardndan ank.dan geld?mizi anlad? ben de ank.da kalm?tm dedi.sonra h.ü'nün nerde olduunu sordu arkada?a, tarif etti. babas?n?n ne i? yapt?n? sordu.gayet sempatik bi konu?ma oldu ard?nda amerikada iyi tatil dileklerini ileterek UPS'e gitmesini söyledi.tabi sevindk fazlasyla.görevlinin benim evraklar?m? düzenled?ni farkettim sonra gi?eye gttim.'hi sir' 'hi how're you?' 'tahnks, what abaut u?' ile ba?layan konu?ma güzeryüzlü bi ?ekilde gdyordu.. murat yilmaz sensin dimi dedi gülümseyerek sonra transkrptime derslerime bakt?.yönetim ve politikayla ilgli bi bölümde okuyosun.okuldan sonra ne yapmay? planlyosun dedi.'i want to be a head officer, so i'll prepare head officer's exam' dye bi cvp verdim vermez olaydm... benim anlatmaya çal?t?m kaymakamlk s?navyd? ama o anlamad?.. sonras?nda 'which part of government?' sorusuyla kar??la?tm ki i?te o an bi susakaldm! hayr hangi bölümünde olucak,kaymakamlk i?te!! içi?leri bakanl?? demeye çal?yorm diyemyorm tabi bi kitlendim!sonra take a deep breath and try to explain it. dedi gülümseyerek ard?ndan farketmez özel bi ?irkette de çal?ablrm yönetici olarak dedim o da fazla üstelemedi allahtan.. ama bütün motivasyonum ve moralim kaybolmu?tu bu sorunun ard?ndan.. not ortalamam 74tü.bence nasl olduunu sordu ortalamam?mben de normal dye dü?ünyrm dedim
    sonra ailemden bahsetmemi istedi. ank.da hangi lisedn mezun olduumu demetevlerin nerde old?nu sordu.en son arkada?m?n ismini söyledi tanyp tan?mad?m? sordu.birlikte gidiceksinz öyle mi dedi? evet dedim.'have a good summer holiday u got it' dedi.hemen ard?ndan ?u sesleni?le kar??la?tm' almost i'll forget!' what happened dye sordum. bilgsayara bakti ve ard?ndan soru?murtaya tabii tutlucam? söyledi...!! bi ?okta burda yedim!! zati 5dkdan fazla sürdü görü?mem bi de bu olcak i? mi dyorm... neyse anlatyo i?te ismimim çok fazla kullanld?n? bu sebepten ötürü bunu yapmak zorunda olduklar?n?.. tabi beni bi hüsran sard?.ye?il bi ka?tla birlikte pasaport,-j1-DS'i geri verdi.int.den takip etmemi,onay al?nca bu evraklar? yollamam? söyledi.. hepsini birden verince 'dedim yalan oldu bizim wat'.sonra 'is it a big problem for that?' dye sordu?mda yok sadece birazck ara?trma yap?caz dedipeki 'take it easy' diyip ayr?ldm gi?enin önünden..
    valla nadir olan bi görü?me ya?ad?m? dü?ünyorm... hiç nereye gdyosn nerde ne okuyosn naapcaksn sorularya kar??la?madan direk mevzuya girdi bizim konsol ?imdi nolucak bekleyip görücez... bi de arkada?lar 'clearance status' ile ilgli ba?ka sorun ya?ayan ya da bu konu hakk?nda bilgsi olan var m?? bilgilernizi payla?rsanz sevinrm..
    herkes gbi ben de payla?mak istedim yani kesin ?u olur kesin bu sorulur dye bi?ey yokmu? onu gördüm ve ya?adm.tabi genelleme olarak forumda yaz?lanlar çok ama çok do?ru bunu inkar edemeyiz in? ben ve benm gbi olan herkes al?r vizesini bi an önce...
    Konu a simple mistake tarafından (29-05-2008 Saat 03:45 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkada??m öncelikle geçmi? olsun soru?turmaya tak?ld???n için üzüldüm ama forumda okuduklar?ma göre 1 haftada filan bitebiliyormu? bu soru?turma i?lemi in?allah en yak?n zamanda al?rs?n vizeni ama senin için bi sorun olmucaksa bir?ey sormak istiyorum. ?smimin çok kullan?ld???ndan soru?turmaya tabi tutuldu?unu söylemi?sin. Acaba ismin nedir ö?renebilirmiyiz tabi senin için bi mahsuru yoksa????

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tabi murat y?lmaz...(zati yazyodu yukarda ama.. )
    zati tahmin edyodm ama bukdr sorun olcan? da beklemyodm...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kusura bakma arkada??m göremedim. Ama senin yorumun nedir bu isim mevzusuna m? tak?l?yor yoksa soy isim mevzusunam? iki yöndende fazla bulunmayan bir ismim ve soyismim varda benimde soru?turmaya filan tak?l?rm? diye dü?ünüyorum

bu arada ismim Alican Zade

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yok birader s?k?nt? yaratmaz bana söyled?i ?ey ismim ve soyismimin çokça kullanld??... benle konu?urken o esnada blgsayardan b?eler bakyodu.tahminimce bi isim ara?trmas? yapyodu.yani murat y?lmaz isimli birisi daha önce muhtemelen suç i?lemi? benim onla bi ba??m var m? yok mu MIT taraf?ndan onu ara?trcaklarm?.. inanmas? güç ama durum böyle.. mesela Alican Zade isimli ba?ka birisi de sab?kas?nda suç bar?ndryosa muhtemelen seni de bekletirler.ama uzak bi ihtmalrahat ol

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Anlad?m sanm?yorum dünyada ba?ka benim isim ve soyismimde biri oldu?unu ama dünya büyük.... türkiyede bile zade soyad? ta??yan yanl?zca benim sülale galiba facebookta bile sadece benim akrabalar?m ç?k?o zade yaz?nca ?n?allah senin sorununda en yak?n zamanda hallolur. dualar?m seninle....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

te?ekkür ederim arkada?m çok sa?ol... resmen soru?turuluyoruz ya bekleyip görücez bakalm.. sana da iyi ?anslar..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Asl?nda çok garip bi?e beni ?u ana kadar kendi devletim ara?t?rmam??, bi isim yüzünden elin amerikal?s? bizi ara?t?r?o..... Acayip yani..........

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?imdi burda konu?mak istemyorum malum soru?turuluyorum.. ama çok derin duygular besliyorum onlara kar?? anlatamam yani.. hiç sorma öyle i?te...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

i?te ben asl?nda daha çok yaz?cakt?m da senin bu durumunu bildi?imden "Acayip yani..." diip bitirdim hakl?s?n. Ama ?imdi duygular?na bi ka??da yaz sonra vizeyi ald???n zaman(in?allah en yak?n zamanda olur...) "Soru?turmadayken ki duygular?m" ba?l??? alt?nda bi konu açars?n... De?arj olma yöntemi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

çok iyi fikir ama ?unu diyim accayip bi durum bu inan?lmaz gergin ve yorucu bi bekleyi?.. henüz 1 gün oldu,kimbilir daha kaçgün beklicem... kimse böyle b?ey ya?amasn-ya?amaz umarm. her ?ey tüm planlar alt üst oluyo,mesela uçak biletimi alamyorm:S bi de finaller ba?lyo ki o ayr? bi muamma zaten!nasl konsantre olp çal?cam blmyorm

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar 28 may?sta girmi? oldu?um vize görü?mesi bu gün tam olarak sonuç kazand?. 7 günlük soru?turma süresi + 7 günlük pasaporta vize bas?lmas?n? bekleme sürecinin ard?ndan bu gün vizem elime ula?t? daras? herkesin ba??na. yard?mlar? için tüm arkada?lara te?ekkürler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

art?k "Soru?turmadayken ki duygular?m" adl? konuyu açabilirsin iyi tatiller dilerim....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)