selam arkadaþlar haziranýn 7 sinde kýsmetse ocean citye yolcuyuz 2 kiþi ocean city de konaklama olanaklarý nasýldýr ev kiralarý falan filan ne kadardýr bir bilgisi olan var mý
selam arkadaþlar haziranýn 7 sinde kýsmetse ocean citye yolcuyuz 2 kiþi ocean city de konaklama olanaklarý nasýldýr ev kiralarý falan filan ne kadardýr bir bilgisi olan var mý
Konu lifeanddead tarafýndan (29-05-2008 Saat 03:26 PM ) deðiþtirilmiþtir.
ocean city yazýn oldukça pahalýdýr,þirket bir yer ayarlamadýysa baya bir canýnýz sýkýlacak gibi![]()
Ýnsallah onceden ayarlamýssýnýzdýr kalacagýnýz yeri...
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWÝE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
Ayný sorun bende de var maalesef. Ayýn 14 ünde bende gidiyorum ve henüz yer ayarlamadýk. Bir kaç emlakçý ile görüþtüm, amerikadaki wat koordinatörü ile sürekli irtibat halindeyim. Buraya geldiðinizde hemen yer ayarlarýz diyorlar ama Ocean city tatil yeri. Fiyatlar çok çok yüksek olacak. Ne yapacaz görecez bakalým
Bu arada fiyatlar sezonluk kiþi baþý 1200-1400 $ arasýymýþ Ocean City'de. Konuyu açan arkadaþým sen hangi þirketle çalýþýyorsun? Eðer benimkiyle ayný ise direk basalým diycem ama..![]()
þirket konaklama ayarlayacak güya ama ne bileyim fazla geldi ve sonuçta ayarlayacaðý yer pek de iyi olmaz sezonluk 1200-1500 dolar arasý para istiyor daha ucuza getirmenin bir yolu varmýdýr ne bileyim bir kça kiþi ev tutsak falan filan bu arada ukla ile çalýþýyorum
benimde geri sayým baþladý 7 deðil 8 günüm varmýþ tam olarak
8 gün 3 saat 45 dakika var
makro gýttgýn zaman en kýsa surede yasadýklarýný kýsa bý anlat ucak gýdýs falan senden sonra gýdýcekler yararlansýn aga bende tabýký.oraya gýdýnce unutmayýn forumu.
airfrance 7 haziran ist-paris aktarmalý mý gideceksiniz?
hayýr dostum herhalde profil bilgilerimde gördün airfrance' ý deðiþiklik oldu onu deðiþtirmeyi unutmuþum![]()
tamam saol biþey daha soracaktým?oceancity e nasýl gideceksiniz?hangi otobüse bineceksiniz?cevap yazarsan sevinirim![]()
dostum sponsor þirket cetusa newyorktan ocean city ulaþým saðlýyormuþ ama 75 dolar istediler fazla geldi)) bir yolunu bulacaðýz artýk sen yanlýz mý gidiyorsun kalcak yer falan ayarladýn mý dostum?
arkadasslar bende oc'ye gidiyorum harbiden ne olcak ew fiyatlarýnýn hali...
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn
dostum biz 2 kiþiyiz bir kaç kiþi daha bulup ev tutmayý düþünüyoruz daha ucuza gelir belki diyen düþünüyorum
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks