Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çanta (Yardým lütfen)

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Çanta (Yardým lütfen)

Arkadaþlar geçen günlerde doðum günüm vardý. Arkadaþlarýmdan biri saðolsun çanta hediye etti. Gidenlerden yardým istiyorum. Resimdeki çantayý uçaða binerken yanýma alabilir miyim? Boyutlarýndan dolayý sorun çýkarýrlar mý? D.E.L.T.A. Airlines ile gideceðim.

Yardým ederseniz sevinirim. Eðer büyük derseniz sýrt çantasý alcam mecburen

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

götürebilirsin yanýnda sorun olmaz... hatta küçük bavullarýný yanýna alanlar bile oluyordu... aðýrlýk olarak 8kg sýnýr galiba.
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bu ne hýz necro. Teþekkür ederim bilgin için. Bi' masraftan kurtulmuþ oldum.

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

rica ederim...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Þirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danýþman

Tecrübe Puaný
    19

http://www.seatguru.com/airlines/Da_...es/baggage.php

Carry-On Allowance: 1 Bag + 1 Personal Item
    Each passenger is allowed to carry on one bag and one personal item such as a purse or briefcase. Assistive devices and outer garments do not count as personal items. All carry-on luggage must fit in the overhead bin or under the seat in front of you and adhere to the following requirements:

Maximum Dimensions of Carry-on Luggage: 45 linear in/114 cm (length + width + height)
    Maximum Weight of Carry-on Luggage: 40 lb/18 kg

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

@Borders

Teþekkürler verdiðin link için ancak orda büyük bavulumun max 23 kg olabileceði yazýyor. Bu az deðil mi? Forumda 35kg diye duymuþtum sanki. Ekstradan bi de 100$ ödemeyeyim sonra orda.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

biletimi dün satýn aldým bende
    DA dan ,
    Yetkilisinin dediðine gore;
    23 kg lik 2 valiz (bagaja)
    ve yanýna da 18 kg a kadar abatlarý cok buyuuk olmayacak þekilde bir canta alabilrisin

senin canta gibi mesela Sheckhin
    bekle beni amerika

BannedUser
    Guest

çanta meselesinide anlatýyorum ii dinleyim gene yardým edecem ama ne yapalým artýk

bavul 2 adet 23 kilo hakkýnýz var yani toplam 46 kilo diyelim ki bi valiz 20 kilo diðeri 26 kilo tuttu olmazzzz hemen 3 kiloyu diðer valize koymanýz gerkemekte sýrt çantasýnýn ise ebatlarý var öle her çantayý yanýnýza alamazsýnýz ebatlarý söyleyim 6 kg aðýrlýðýnda ebatlarý 56x45x25 cm olacak. ancak bunun içinde sývý çaký ve týrnak makasý olmayacak saygýlar sorusu olan

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    çanta meselesinide anlatýyorum ii dinleyim gene yardým edecem ama ne yapalým artýk

bavul 2 adet 23 kilo hakkýnýz var yani toplam 46 kilo diyelim ki bi valiz 20 kilo diðeri 26 kilo tuttu olmazzzz hemen 3 kiloyu diðer valize koymanýz gerkemekte sýrt çantasýnýn ise ebatlarý var öle her çantayý yanýnýza alamazsýnýz ebatlarý söyleyim 6 kg aðýrlýðýnda ebatlarý 56x45x25 cm olacak. ancak bunun içinde sývý çaký ve týrnak makasý olmayacak saygýlar sorusu olan
    bagaj kýsmý tamam da bana yanýna 18 kg alabilrisin dediler .

ebatlarý ise
    ya üstteki bagaja sýðacak yada koltuk altýna girecek kadar olmalý
    dediðin ebatlar ideal yani
    bekle beni amerika

BannedUser
    Guest

ben bilmem ISIS kurallarý bölemiþ ama sen bilrsin 18 kg diyosan 18 kg dur. bize sölenen 6 kilo

BannedUser
    Guest

þöle düþün senin bavulun 23 kilo el çantan 18 kg ( sanýrsan bu el bavulu oluyo ) iyi araþtýr derim.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

dun satýn aldým iþte biletimi aynen Da yetkilisinin dediði ni soylüyorum ben

23kg *2 bagaj

18kg*1 yanýnda bulundurabilirisn(tabi ebatlarrý ideal olmak kosulu ile (56x45x25 cm gibi))
    bekle beni amerika

BannedUser
    Guest

http://www.sunexpress.com.tr/bilgi-v...73_100252.html

ama dediðin doðru olabilir o zaman avrupa aktarmalý ve aktarmasýz uçaklar dikkate alýnmalý çünkü benim dediðim kurallar avrupa uçuþlarý için

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Tüh ya. 23 kg olayý kötü oldu. Benim büyük bavulun boþu 3kg çekiyor zaten. Ýçini doldurcaz bi de. Artýk bi tane daha çanta tarzý birþey atarým içine dönerken en azýndan yanýmda olur. Orda bavula para vermeyelim bi de.

Ufak çanta konusunda pek sýkýntý olmaz sanýrým. Zaten onun içine 1-2 tiþört, poðaça ve belgelerimi koycam. 1-2 kiloyu bile geçmez o ama giderken tartacaðýz anlaþýldý.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

zaten toplamda 3 parca olmak üzere 64 kg kimse getirmez heralde

onemli olan donus;
    bos gelmeyeceðimiz için giderken bagajýnýzýn hafif olmasý gerek
    bekle beni amerika

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ya tamam danýn bu kg. limiti iyide ben d.e.l.t.a. dan bileti ankaradan olsun dediðimde bana atlasjetin ist. baðlantýsýný vermiþler. o da d.e.l.t.a nýn kurallarýný mý uygulayacak? bavulu da onlar transfer edecekmiþ çünkü istanbulda

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Evet doðru. Burdan büyük bi bavul -ki yarýsý boþ olur zaten- bi de o bavulun içine boþ büyük bi çanta atçam. Ordan doldurur geri getiririm.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaslar sunu unutmayým her havayolunun kurallarý farklýdýr. mesela klm 23+23 total de 46 kiloya izin verirken ismini anýmsayamadýgým baska bi fýrma 28+28 56 kiloya izin veriyo. ayný sey ucak içine alýnabilecek canta için de gecerli. bide olaki cantanýn olmasý gerekenden biraz fazla geldi hemen para ödeme moduna gecmeyin. param yok deyin öðrenciyim deyin muhakkak sonuc alýrsýnýz. onur air de 15 kilo sýnýrýný 49 kilo ile gectým para istediler dogal olarak param yok dedim mecbur kabul ettiler. klm de de 3 kilo fazla vardý ayný seyi orda da yaptým yine kabul ettiler. ama onlarn daha az insiyatifleri var. benýmki 3 kilo fazla diye pek takýlmadýlar. ama 8-10 kilo fazlalýk olsaydý para alýrlardý..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Checked Baggage
    You can check one bag per passenger free of charge when traveling in the U. S., the U.S. Virgin Islands, and Puerto Rico. If traveling outside the U.S. you can check two bags free of charge.

Bende D.A. ile gidiyorum. Þimdi biz bir mi iki bagaj mý alabilioruz?? @ocean ýn dediðine göre iki daha yakýn bi cevap.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Thumbs down

Amerikaya Del'ta Airlines ile gidecekler için BAGAJ TAÞIMA ÝZÝNLERÝ;

2 x 22,5 kg büyük bavullar (Bavul büyüklükleri 157cm i geçmeyecek. en+boy+yükseklik)
    1 x 18 kg bavulunuzu da uçaða binerken yanýnýza alabiliyorsunuz. (Bavul büyüklüðü 114 cm geçmeyecek en+boy+yükseklik)

Kaynak: Del'ta Airlines

http://www.del'ta.com/traveling_chec...ex.jsp#checked

** Forum Del'ta kelimesini kýsýtlýyor. O yüzden linke týkladýðýnýzda browserdan Del'ta kýsmýný düze'ltmeniz gerekiyor sayfanýn açýlmasý için.

*** Ayrýca ne kadar saçmadýr þu kýsýtlama iþi. Bazý Türkçe kelimeleri bile yazamýyoruz bu kýsýtlama yüzünden.
    Konu Sheckhin tarafýndan (23-05-2008 Saat 01:24 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    0

Dostlar; 23*23 olayý uluslararasý bir kuraldýr yani her yerde kabul edilir. ama bazý havayolu þirketleri daha üstünede çýkabiliyo ama bu rakamýn altýna inme haklarý yok. bu kadar basit.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

amerika'dan bavul almak pahalýyamý gelir?

burdan alýpmý gidelim peki.

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Alýntý Laorx Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    amerika'dan bavul almak pahalýyamý gelir?

burdan alýpmý gidelim peki.
    biraz araþtýrýrsan türkiye'den daha ucuza getirebilirsin...zaten çok fazla bir para deðil, o yüzden yanýnýzda boþ bavul taþýmaktansa ordan almak daha mantýklý gibi geliyo...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar herþey orda daha ucuzken, bavullarýn daha pahalý olabileceði fikri de nerden çýktý..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)