isim soruþturmasý ne demek arkadaþlar.ve soruþturmaya girdiðini nasýl anlýyoruz.orda söleniyormu böle biþe?
on gündür vizem gelmedi.acaba soruþturmayamý girdim?
isim soruþturmasý ne demek arkadaþlar.ve soruþturmaya girdiðini nasýl anlýyoruz.orda söleniyormu böle biþe?
on gündür vizem gelmedi.acaba soruþturmayamý girdim?
sorusturmaya kaldýysan sana býr beyaz kaðýt vrýyor ve söyluyor.
BEYAZ deðill YEÞÝL kaðýt koyu yeþilÜzerinede BEYAZ kartondan ufak bir NUMARA KAGIDI YER ALIYOR
O numarayla internetten takip ediyorsun
![]()
doðru bana koyu yeþ,l werdi birde kartondan uzun bir beyaz kaðýt
arkadaslar duyduguma gore soyadýnýz ne kadar cok yaygýnsa surec o kadar hýzlý oluyormus cunku o soyad hakkýnda zaten veritabanlarý varmis..bu duruma gore :
EN ÇOK KULLANILAN 5 SOYAD:
> >
> >Soyadý YILMAZ olan toplam kiþi sayýsý 1.508.846
> >
> >Soyadý KAYA olan toplam kiþi sayýsý 1.038.538
> >
> >Soyadý DEMÝR olan toplam kiþi sayýsý 973.133
> >
> >Soyadý ÞAHÝN olan toplam kiþi sayýsý 875.848
> >
> >Soyadý ÇELÝK olan toplam kiþi sayýsý 841.971
arkadaþlar 18 mart yani bugün vize görüþmesine gittim. tüm iþlemleri hallettikten sonra görüþmede bitti ama bana kýrmýzý kaðýt verdiler. isim soruþturmasýna takýlmýþým. bugünlük piyango bana vurdu. 4 ile 6 hafta sonrasý sonuçlanýr dediler. artýk bekliyoruz.
tam tersý olmasýn?soyadý ne kadar yaygýnsa ve ýsmý ne kadar sorunlu ýse yaný amerýkalýlara göre bunlar daha cok isim sorusturmasýna takýlma ýhtýmalý oluyor kardes.
Arkadaþlar; Demir, Kaya, Yýlmaz gibi soyisimleri soruþturmaya takýlýyor dediniz, peki Tekdemir Sertkaya Yumuþakdemir gibi soyisimleri takýlýyor mu bir bilginiz varmý ??
Rahat ol kardes ya. o kadar siki bir sorusturma yok....Soyisimler de ilgincmis hani =)
Konu captain89 tarafýndan (07-04-2012 Saat 06:38 PM ) deðiþtirilmiþtir.
hmmm pekala teþekkürler
Öztürk te de olmasý lazým mantýklý düþününce ama þimdilik yok![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
Arkadaþlar bu durumu þöyle düþünün,mesela soyisminiz yýlmaz,ve siz de bu soyisimle amerikan vizesine baþvurdunuz.Öte yandan,yýllar önce amerikaya giden yine yýlmaz soyisminde baþka bir catandaþ orada problem çýkardý(hýrsýzlýk,darp,kamu malýna zarar verme fln vs.) sonuç olarakta o kiþi amerikan sisteminde kayýtlý.Vize memuruda sizin soyadýnýzýn bu kiþiyle ayný olduðunu görünce beklemeye alýyor.Ama bunun sadece soyisimle alakalý olmadýðýný belirteyim,daha önce yurt dýþýna çýkan bir akrabanýz var mý,mesela önce bu araþtýrýlýr.Sizde takdit edersiniz ki bu tür þeyler bürokratiktir,bir kaðýdýn imzalanmasý bazen 1 hafta sürer bazende 5 dakika.Sizin beklemek dýþýnda yapabileceiðiniz hiçbir þey yok ne yazýkki.
gecen sene isim soruþturmasýndan dolayý gidemedim 2 hafta içinde tekrar vizeye gitcem tekrar kalýrmýyým acaba bu durumu yasayanlar varmý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks