Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 22 May?s, ?stanbul, Esmer Abla

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 22 May?s, ?stanbul, Esmer Abla

sonunda görü?meye girdim ben de, bugün saat 8.45'te randevum vard? fakat ö?leden sonra s?nav?m oldu?u için erkenden konsoloslu?un önündeydim. 7.20de filan ordayd?m , daha kimseyi içeri alm?yorlard?, sonra biri düdük çald?, hemen görevlinin yan?na gittim, çok erken gelmi?sin randevun 8.45te dedi, ben de burdan ç?k?p okula finale yati?icem dedim, iyi tamam dedi.
    arand?ktan sonra girdim içeri. önümde sadece 1 ki?i vard?. görevliler gi?elere gelmemi?ti daha. bekledik. sonra ça??rd?lar evraklar? verdim, bi daha ça??rd?lar parmak izi. sonra biraz heyecan artt? tabii, mülakat öncesi. derken bakt?m benim numaram?n anonsu yap?l?yor, gittim 2 numaral? gi?eye esmer kilolu bayan vard?, bugünkü ilk görü?meyi benimle yapt?. gayet gülecen ve s?cakt?. hemen good morning, how are you? diye sordu. sonra bildi?imiz sorular? s?ralad?, hangi bölümde okuyosun, nereye gideceksin, ne i? yapacaks?n, ne zaman mezun oluyorsun, ailen ne i? yap?yor? yurt d???na ilk ç?k???n m?? ba?ka da bir ?ey sormad?, have a nice summer dedi ve ups'e gönderdi. toplamda 1 - 2 dakikal?k bi?eydi.
    heralde bir kaç güne gelir. aylard?r bekle bekle sonunda bir ad?m daha yakla?m?? oldum.
    vize görü?mesine gideceklere ben de heyecan yapmay?n, rahat olun diyebilicem art?k
    herkese kolay gelsin.
    Konu gkhn86 tarafından (22-05-2008 Saat 11:10 AM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

hay?rl? olsun kardes

as?l sorun vize de?il Bilet

simdi bilet tela?? daha kotu
    bekle beni amerika

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tebrik ederim.. hay?rl? olsun vizen (:

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok te?ekkürler, turkishwat'?n faydas? büyük, nerdeyse her?eyi bilerek girdik konsoloslu?a
    evet ?imdi bilet tela??, in? o da hallolur yak?nda.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kesinlikle...
    bilet almaktansa 5 kere vize al?r?m daha iyi. (:
    tabi, insana halletti?i ?eyler çok daha kolay geliyor ama... bilmiyorum yani hala ?srarl?ym 5 kez vize almakta. (:

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yahu bi bana sürpriz oldu soru galiba.
    Esmer bayan klasik fix sorular? vard? da, dierine gittim ben. Sordu?u soru aynen ?u:
    Kimin için çal??acaks?n
    Arkadan bi anda godfather müzi?ini duyar gibi oldum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı Kriptografi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu bi bana sürpriz oldu soru galiba.
    Esmer bayan klasik fix sorular? vard? da, dierine gittim ben. Sordu?u soru aynen ?u:
    Kimin için çal??acaks?n
    Arkadan bi anda godfather müzi?ini duyar gibi oldum
    hehehe
    alltan 100 dolar uzat?p "dostum benjamin sessiz kalmana yard?mc? olur umar?m" desydin
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yok art?k.

Genel olarak iyi niyetliler yav görevliler. Ama onlar?n i?i çok zor. Sürekli ayn? sorular? b?kmadan soruyolar. Arada ?a??rtan sorular soracaklar tabi farkl?l?k osun diye.
    Esmer bayan bir gence ne i? yapacaks?n diyo. Eleman da yes, listening music fln diyodu. Bu delikanl?ya nas?l versin vizeyi.
    Yani gördü?üm kadar?yla oraya erken giden avntajl?. Saatler geçtikçe bence görevliler de s?k?l?p stres oluyodur.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hay?rl? olsun karde?..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Aha
    Benim ba?l?k ?ablonumu çalm??

Bir arkada? da senin gibi erkenden gitmesi gerekiyor çünkü o gün 3 tane finali var. Acaba sen kaçta ç?kt?n bu kadar erken giderek? Saat 6 da oraya gidip kamp kuracak bunlar. 7.20'de gitseler yeterli olur mu diye merak ettim. Finalimiz saat 11.00 Be?ikta?'ta.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aha
    Benim ba?l?k ?ablonumu çalm??

Bir arkada? da senin gibi erkenden gitmesi gerekiyor çünkü o gün 3 tane finali var. Acaba sen kaçta ç?kt?n bu kadar erken giderek? Saat 6 da oraya gidip kamp kuracak bunlar. 7.20'de gitseler yeterli olur mu diye merak ettim. Finalimiz saat 11.00 Be?ikta?'ta.

evet ba?l??? aynen ald?m , dedim belki devam? da gelir esmer bayanla görü?enler farkl? günler için ayn? ?ablonu kullan?rlar bi esmer abla grubu olu?ur

saat 7.30 olmadan içeri alm?yolar, 7.20de orda olup düdük çald???nda hemen içeri giri? yaparlarsa (ben öyle yapt?m nerdeyse içeri ilk giren ben oldum), 8.30 gibi ç?karlar. yani ben 7.30 da girdim,tam 8.30da ç?kt?m. siz de ayn? ?ekilde yaparsan?z 11.00'e rahat rahat yeti?irsiniz. garanti olsun siz 7.00da konsoloslu?un önünde olun, çünkü giri? ba?lad???nda birden herkes ü?ü?meye ba?l?yor.
    yani iyi takip edin içeri giri? ba?lad???nda ilk giren siz olursan?z 1 saatte ç?kars?n?z. hadi kolay gelsin ?imdiden.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)