sonunda görü?meye girdim ben de, bugün saat 8.45'te randevum vard? fakat ö?leden sonra s?nav?m oldu?u için erkenden konsoloslu?un önündeydim. 7.20de filan ordayd?m, daha kimseyi içeri alm?yorlard?, sonra biri düdük çald?, hemen görevlinin yan?na gittim, çok erken gelmi?sin randevun 8.45te dedi, ben de burdan ç?k?p okula finale yati?icem dedim, iyi tamam dedi.
arand?ktan sonra girdim içeri. önümde sadece 1 ki?i vard?. görevliler gi?elere gelmemi?ti daha. bekledik. sonra ça??rd?lar evraklar? verdim, bi daha ça??rd?lar parmak izi. sonra biraz heyecan artt? tabii, mülakat öncesi. derken bakt?m benim numaram?n anonsu yap?l?yor, gittim 2 numaral? gi?eye esmer kilolu bayan vard?, bugünkü ilk görü?meyi benimle yapt?. gayet gülecen ve s?cakt?. hemen good morning, how are you? diye sordu. sonra bildi?imiz sorular? s?ralad?, hangi bölümde okuyosun, nereye gideceksin, ne i? yapacaks?n, ne zaman mezun oluyorsun, ailen ne i? yap?yor? yurt d???na ilk ç?k???n m?? ba?ka da bir ?ey sormad?, have a nice summer dedi ve ups'e gönderdi. toplamda 1 - 2 dakikal?k bi?eydi.![]()
heralde bir kaç güne gelir. aylard?r bekle bekle sonunda bir ad?m daha yakla?m?? oldum.
vize görü?mesine gideceklere ben de heyecan yapmay?n, rahat olun diyebilicem art?k
herkese kolay gelsin.

, daha kimseyi içeri alm?yorlard?, sonra biri düdük çald?, hemen görevlinin yan?na gittim, çok erken gelmi?sin randevun 8.45te dedi, ben de burdan ç?k?p okula finale yati?icem dedim, iyi tamam dedi.

Alıntı

Bookmarks