arkadaþlar ben bugün mülakata girdim. her þey çok iyi geçti. yanlýz bana sevis kagýdýmý geri verdi. daha sonra da ups git dedi. bu kagýdý vermesi ne anlama geliyor bilen var mý :![]()
arkadaþlar ben bugün mülakata girdim. her þey çok iyi geçti. yanlýz bana sevis kagýdýmý geri verdi. daha sonra da ups git dedi. bu kagýdý vermesi ne anlama geliyor bilen var mý :![]()
Rutin bir durum, herkesin sevisi veriliyor mülakattan sonra sanýýrm... ben ds'siz girdiðim için yanýmda deðildi, ups'le geldi sevis...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
bana hiç birþey geri vermemiþti sadece elimdeki numarayla(giþe için beklerdidimz) ups e gitmemi söledi okadr 3 gün sonrada pasaportum geldi. ups e gitmen olumlu biþi ama sevisi neden verdi ki:S
ya çok da lazým bir belge deðil zaten bu, parayý öde yeterli... birde girince kaydýný yaptýr... yani zaten üstünjde bir bilgi ya da öenmli birþey yok...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
büyükelçiliðe mail at cevap veriyolar ben denedim biliyom at mesaj söle
Korkulacak bir durum yok. Bazý kiþilerde görüþme sonrasýndan hemen sonra geri veriliyor sevis kaðýdý bazýlarýnda ise pasaportla birlikte geri yollanýyor. Görüþmen iyi geçmiþse %99 vizeyi almýþsýndýr. Endiþelenecek durum yok.
Bana da aynýsý oldu bugün.UPSye git dedi ama yanýnda sevisi de verdi.Þaþýrdým ben de çünkü arkadaþa vermemiþ.Sonra aradým danýþmaný.Biþe olmaz dedi.Zaten vermediklerine de ups ile yolluyolar dedi.
Ben de çok týrstým sabah sabah ama bi sorun yok galiba![]()
SEVIS KAGIDI HERKESEE GERI VERILIR: !!!!! DS FORMUYLA GIDENLERE DIREK OLARAKK DS SIZ GIDENLEREDE PASAPORTLARI GONDERILIRKEN BIRLIKTE GONDERILIYOR. SEVIS ODENDI BELGESII SADECE SEVIS PARASININ YATIRILDIGININ KANITI ONUNLA ISINIZ VIZEYI ALANA KADAR..AMERIKAYA GITTIGINIZDE DE MYSEVIS E KAYIT YAPTIRACAKSINIZ GIRIP BU KADAR..YAni sevis i ellerine alan aradaslar bos yere panik yapmasinlarr herhangi bir problem yok
Arkadaþým korkulacak biþey yok,ayný þekilde bana da mülakat esnasýnda sarýþýn gözlüklü iri yapýlý konsolosluk görevlisi tarafýndan verildi sevis ödendi belgem,sorun olmuyor pasaportuma basýldý vize 4 gün sonra
Konu berdush_c tarafýndan (06-06-2008 Saat 02:19 PM ) deðiþtirilmiþtir.
volkan,arkadasým doðru söylemiþsinde her ds formuyla gidene sevis ödendi kaðýdýný vermiyorlar istisnai bi durum bu
Banada verdi Sevis belgesini bende endiþelenmiþtim eðer bide uzun uzun konuþtuysa vizeyi aldýn demektir çok rahat![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sorun yok, iki arkadaþ gittik ikimizinde DS si yanýndaydý, bana sevis kaðýdýmý geri verdi mülakat sonrasý ona ise vermemiþ iki gün sonrasýnda ikimizin vizeli pasaportlarý geldi
llorando, de cara a la pared...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks