arkadaþlar benim göz kuruluðu için uçaða ilaç sokmam gerekiyor. bunu nasýl halledebilirim. doktordan rapor mu almam gerekiyor bunu kullanmam gerektiðine dair

arkadaþlar benim göz kuruluðu için uçaða ilaç sokmam gerekiyor. bunu nasýl halledebilirim. doktordan rapor mu almam gerekiyor bunu kullanmam gerektiðine dair

yok abi al el çantana koy...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

benim 1 ton ilaç götürmem lazým.. 3 kutu antidepresan 3-4 kutumidede gastrit var gaz ilaçlarý agrý kesiciler v.b.... sorun çýkarmý.. bavulumu açýp bunlar ne derlermi...

bende antidepresan goturmeyi dusunuyom,umarim sorun cikmaz![]()
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

bavulunuza koyarsanýz bi sorun çýkmaz ama o kadar ilacý el çantanýza alýrsanýz çýkabilir![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

yok ben ilaçlarý bavula koyacaðým zaten antibiyotik aspirin bunlarýn reçetelerini falan alacaðým. uçaðýn içine sokmak için problem olur mu diyorum büyük ihtimalle göz damlasý olacak sývý þeyleri kesinlikle almýyorlar ya

hayýr alýrlar o konuda o kadar secici deðiller...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Abi ben sýrt çantama lens solüsyonumu alýcam bi küçük 100 ml lik kaba...baþka katý-sývý-gaz,ilaç,jöle ne varsa basýcam vakumlu poþete atýcam bagaj çantama ister izin versinler ister çöpe atsýnlar...mozambik deðil ya kardeþim gideceðim yer bulurum bi çaresini...lenslere-solüsyona dokunup beni kör býrakmasýnlar baþka birþey istemem![]()
*EnFla ProDuction™*

evet benimde düzenl olarak kullandýgým "ZELOXÝM" adli hafif agrý kesici var acaba bu ýlacýn amerikadaki benzerini nasýl bulabýlrýým _???? burdan kutu kutu goturmektense ordan almakta mantikli olabilri...

eðer kullandýðýn ilaç reçeteyle veriliyorsa, alman için doktora gidip baya bi para ödemen lazým. ki bu durumda tr den götürmende yarar var.
ancak, reçetesiz ilaçlar marketlerde bile varmýþ...

kontrol de gozune bi damla verirsin TAmam dýr
tehlike yok
bekle beni amerika
oradan alerji ilaçlarýný temin etmek mümkün mü?
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

arkadaþlar amerikada JVC denilen eczanelerde genel kullanýma mahsus ilaçlarý kolaylýkla bulabiliriz iþte aðrý kesici soðuk algýnlýðý felan. ama diðer özel durumlar için kullanýlan ilaçlar için bir bilgim yok. bende mide kramplarý için hap kullanmam gerekiyor. bu arada bahsettiðiniz reçete doktorun çivi yazýsý deðil mi ya? biz bile zor okuyoruz ne yazdýðýný doktorun gümrükteki yabancý adam nasýl okuycak anlýycak kibir bilgisi olan var mý?

Benim de giderayak çýkasý gelen 20lik diþim nedeniyle uçaða antibiyotik, sprey ve aðrý kesici almam gerek... Spreyi o þeffaf poþetlere koymam gerekir mi sizce? Ve antibiyotik ile aðrý kesiciyi sayýyla mý almalýyým yanýma? Valize zaten hepsinden fazla fazla koymak durumundayým, pek geçecek gibi durmuyor da sevgili 20lik.. Diþçim mutlaka yanýna al yolun uzun aksatma, problem çýkarýrlarsa sen de çýkart dedi ama bilemedim=)
Uykusuzluk ve yorgunluk nedeniyle yeterince arama yapamamýþým, varmýþ forumda açýklamasý, ordan anladýðým kadarýyla poþete koymam gerekmiyormuþ=)
Konu possiblymaybe tarafýndan (12-06-2009 Saat 01:31 AM ) deðiþtirilmiþtir.

arkadaþlar size lazým olduðuna inandýðýnýz her türlü ilacý yanýnýzda uçaða sokabilirsiniz yalnýzca sývý haldekileri denettiriyorlarbir tavsiye üzerine bavulda ilaç taþýmamamýzý söylediler ki þüphelendikleri bir þey olursa yanýnýzda bulunsun ki açýklayabilin diye..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks