ben bu siteye belkide ilk katılanlardanım
katıldığım gibi yazmıştım
hatta konu açmıştım başımdan geçenleride anlattım...
arkadaşlar biz duygusal milletiz olayı yanlış bikere parayı zor bulup buluşturunca adama böyle ondan koyuyo duygusalız diyen arkadaşa cevabım bu...
ayrıca kazık yemek her şeyi açık açık anlatmamaları ayrı bir olay...
biriside ingilizce bilmiyorlar diyor onuniçin alamıyorlar(SEYMUSUM) SEYMUSUM BİR BENİM ÜYE NUMARAMA BAK Bİ SENİNKİNE BAK,,,orda lafı bana sokuyo aklı sıra
ARKADAŞ BEN BU PROGRAM İÇİN BİR YAZ ÖNCE 3 AY( HAZİRAN 20-EYLÜL 20 2005) BOYUNCA HAFTADA 5 GÜN GÜNDE 4 SAAT O ADİ KURUMUN YAN ŞİRKETİ OLAN ENGLİSH CLUP A GİTTİM,,,BEN GERİZEKALIMIYIMDA ANNEM BABAMIN NE İŞ YAPTIĞINI SÖYLEYEMİCEK KADAR İNGİLİZCEM OLMAYACAK...
ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞMA,,,BANA GİREN GİRMİŞ ZATEN BENİM YAŞADIĞIMDAN BİŞEYLER ÇIKARMAYA BAK OKADAR
SAYGILAR

Alıntı

herneyse son anda bana ozge seni buraya gondericez baska secenegin yok dediler ben parayi odedkten sonra bende bana baska bir is bulun dedim ...yoksa ben bulacaktim kendi isimi fakat gec kalmistim cunku ozmana guvenmstim onlarda bulamadilar tabi.. simdi louisiananin en berbat kasabasindayim ...ogrenciler otelden disari cikamyor yapacak bir sey yok sabahtan aksama kadar agir kosulalrda calismaktan baska ... ucakta gelirken ben alabirmiym biletimi dedim onalr izin vermedi ve ucakta rahatsizlandim 1 gun hastenede yattim turkce tercuman aacilgyla para odemem gerekyrmu diye sordum onalra hayir dediler simdi de hastaneye 750 dolar borcluymusm .... isverenim benden memnun degilmis isime gemdigim icin halbki soylendigi gibi 40 saati tamamladim onlar arti zmanlarimida degerlendirmek istrylar ama ben anlasma kurallalrina gore calismakta serbstm aslinda .. simdi burdan bir an once kendi ellerimle visemi iptal edip yesil pasaportumla burda kalmak istyrum cunku masfraf yaptim o kadar dil egitmi alcam ucretsiz kurslara ayzilcam burda arkadasiimn yaninda kalicam yesil pasportum maviyi aldiktan sonra iptal oldu simdi tekrar vise almam gerekcek bunu burda nasil yapacagimi bilmyrum lutfen yardim edin .. ozmana guvenmyrum yada burdaki sponsoruma beni anlmayrlar kesinlkle .... ve turkiyeye dondugumde ozmana ve funda word carriyere dava acicam...

Bookmarks