Work and Travel
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bir Firma Yetkilisi Yazıyor (BİR DE BİZDEN DİNLEYİN ! )

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı orhaninho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu siteye belkide ilk katılanlardanım
    katıldığım gibi yazmıştım
    hatta konu açmıştım başımdan geçenleride anlattım...
    arkadaşlar biz duygusal milletiz olayı yanlış bikere parayı zor bulup buluşturunca adama böyle ondan koyuyo duygusalız diyen arkadaşa cevabım bu...
    ayrıca kazık yemek her şeyi açık açık anlatmamaları ayrı bir olay...
    biriside ingilizce bilmiyorlar diyor onuniçin alamıyorlar(SEYMUSUM) SEYMUSUM BİR BENİM ÜYE NUMARAMA BAK Bİ SENİNKİNE BAK,,,orda lafı bana sokuyo aklı sıra
    ARKADAŞ BEN BU PROGRAM İÇİN BİR YAZ ÖNCE 3 AY( HAZİRAN 20-EYLÜL 20 2005) BOYUNCA HAFTADA 5 GÜN GÜNDE 4 SAAT O ADİ KURUMUN YAN ŞİRKETİ OLAN ENGLİSH CLUP A GİTTİM,,,BEN GERİZEKALIMIYIMDA ANNEM BABAMIN NE İŞ YAPTIĞINI SÖYLEYEMİCEK KADAR İNGİLİZCEM OLMAYACAK...
    ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞMA,,,BANA GİREN GİRMİŞ ZATEN BENİM YAŞADIĞIMDAN BİŞEYLER ÇIKARMAYA BAK OKADAR
    SAYGILAR
    bunun üye numarası ıle alakası ne anlayamadım ama.. foruma yenı gelenler uye numaraları 100-150 arası olanlar sunları soyleyebılır ya da sunları soyleyemez falan dıye bı kural mı koycaz neysee yaa orhaninho forumu tartısma alanına cevırmeyelım bılgı paylasımı ana hedefımız olsun
    Konu seymusum tarafından (09-04-2007 Saat 12:06 PM ) değiştirilmiştir.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

orhaninho düşüncelerini, şikayetlerini fazla ileri gitmeden (küfür, argo vb.) tekrar forumda yazabilirsin. Biz en başta dediğimiz gibi tarafsız bir siteyiz ve danışmanlık şirketlerine getirilen olumlu eleştiriler gibi olumsuz eleştirilere de izin veririz. Ben sana direkt şirketi karalıyorsun demedim sadece şüphe uyandırdın dedim. Nedenini de açıkladım. O yazıyı silme konusunda şirketin bize hiçbir şekilde etkisi olmamıştır. Kendi insiyatifimizde sildik. Şimdi istersen adı geçen şirket hakkında şikayetlerini yine yeni bir konu başlığı altında dile getirebilirsin.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart WAT SORUNU ve VISE SORUNU:confused:

MERHABA SIZE OZMAN vasitasyla katildigim wat progmandan bahsetmek istyrum yasadiklarmi paylasmak zorundayim siiznde bilgilendrmek amaciyla bir kez daha dusunun diyrum wat progmanini... ben ozman vasitasyla bu programa katilidm antalyadaki subesi yeni acildi onceden funda uzer calisyrdu simdi worldawide carriyer adinda yeni bir is yeri acmis ozmandan ayrilip tabi uzun zmandir ozmanda calsitktan sonra.. erken kaytla ozmana basvurdum cunku kendi isimi secebilecegimi solemislerdi fakat nedense kendi isimi ingilzcem yterli degil diye secemedim ama aslinda ingilzcem cok kotu degildi sadece biraz heycanlydim ... herneyse son anda bana ozge seni buraya gondericez baska secenegin yok dediler ben parayi odedkten sonra bende bana baska bir is bulun dedim ...yoksa ben bulacaktim kendi isimi fakat gec kalmistim cunku ozmana guvenmstim onlarda bulamadilar tabi.. simdi louisiananin en berbat kasabasindayim ...ogrenciler otelden disari cikamyor yapacak bir sey yok sabahtan aksama kadar agir kosulalrda calismaktan baska ... ucakta gelirken ben alabirmiym biletimi dedim onalr izin vermedi ve ucakta rahatsizlandim 1 gun hastenede yattim turkce tercuman aacilgyla para odemem gerekyrmu diye sordum onalra hayir dediler simdi de hastaneye 750 dolar borcluymusm .... isverenim benden memnun degilmis isime gemdigim icin halbki soylendigi gibi 40 saati tamamladim onlar arti zmanlarimida degerlendirmek istrylar ama ben anlasma kurallalrina gore calismakta serbstm aslinda .. simdi burdan bir an once kendi ellerimle visemi iptal edip yesil pasaportumla burda kalmak istyrum cunku masfraf yaptim o kadar dil egitmi alcam ucretsiz kurslara ayzilcam burda arkadasiimn yaninda kalicam yesil pasportum maviyi aldiktan sonra iptal oldu simdi tekrar vise almam gerekcek bunu burda nasil yapacagimi bilmyrum lutfen yardim edin .. ozmana guvenmyrum yada burdaki sponsoruma beni anlmayrlar kesinlkle .... ve turkiyeye dondugumde ozmana ve funda word carriyere dava acicam...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart WAT SORUNU ve VISE SORUNU:confused:

MERHABA SIZE OZMAN vasitasyla katildigim wat progmandan bahsetmek istyrum yasadiklarmi paylasmak zorundayim siiznde bilgilendrmek amaciyla bir kez daha dusunun diyrum wat progmanini... ben ozman vasitasyla bu programa katilidm antalyadaki subesi yeni acildi onceden funda uzer calisyrdu simdi worldawide carriyer adinda yeni bir is yeri acmis ozmandan ayrilip tabi uzun zmandir ozmanda calsitktan sonra.. erken kaytla ozmana basvurdum cunku kendi isimi secebilecegimi solemislerdi fakat nedense kendi isimi ingilzcem yterli degil diye secemedim ama aslinda ingilzcem cok kotu degildi sadece biraz heycanlydim ... herneyse son anda bana ozge seni buraya gondericez baska secenegin yok dediler ben parayi odedkten sonra bende bana baska bir is bulun dedim ...yoksa ben bulacaktim kendi isimi fakat gec kalmistim cunku ozmana guvenmstim onlarda bulamadilar tabi.. simdi louisiananin en berbat kasabasindayim ...ogrenciler otelden disari cikamyor yapacak bir sey yok sabahtan aksama kadar agir kosulalrda calismaktan baska ... ucakta gelirken ben alabirmiym biletimi dedim onalr izin vermedi ve ucakta rahatsizlandim 1 gun hastenede yattim turkce tercuman aacilgyla para odemem gerekyrmu diye sordum onalra hayir dediler simdi de hastaneye 750 dolar borcluymusm .... isverenim benden memnun degilmis isime gemdigim icin halbki soylendigi gibi 40 saati tamamladim onlar arti zmanlarimida degerlendirmek istrylar ama ben anlasma kurallalrina gore calismakta serbstm aslinda .. simdi burdan bir an once kendi ellerimle visemi iptal edip yesil pasaportumla burda kalmak istyrum cunku masfraf yaptim o kadar dil egitmi alcam ucretsiz kurslara ayzilcam burda arkadasiimn yaninda kalicam yesil pasportum maviyi aldiktan sonra iptal oldu simdi tekrar vise almam gerekcek bunu burda nasil yapacagimi bilmyrum lutfen yardim edin .. ozmana guvenmyrum yada burdaki sponsoruma beni anlmayrlar kesinlkle .... ve turkiyeye dondugumde ozmana ve funda word carriyere dava acicam...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks