bugün ald?m bileti 20 haziran gidi? 11 ekim dönü? istanbul new york... gidi?de dönü?de aktarmas?z da havayollar?... 6 taksit....
nas?l sizce uygunmu bu fiyat.. da hava yollar? iyimidir....
bugün ald?m bileti 20 haziran gidi? 11 ekim dönü? istanbul new york... gidi?de dönü?de aktarmas?z da havayollar?... 6 taksit....
nas?l sizce uygunmu bu fiyat.. da hava yollar? iyimidir....
575€ alan arkada?lar?m var New York'a. Del'ta havayollar? iyidir iyi.Ben de Del'ta ile gidiyorum.
Konu Sheckhin tarafından (23-05-2008 Saat 10:03 PM ) değiştirilmiştir.
ya bu f?yatlar bayag? ?y?m?s acaba alaska f?yatlar? ne kadar b?len varm?? eger b?lg?n?z varsa yazarsan?z sev?n?r?m s?md?den tesekkurler
arkada? bileti nerden ald???n? söyleyebilirmisin bence fiyat gayet iyi? ben daha bilet almad?m e?er uygun ise bende almak isterim . acentenin ad? ne?
dostum ekobilet ten sürekli bak?odum.. zaten oras? borsa gibi bi ucuz bilet ç?k?o bi pahal?... bakt?m aktarmas?z gidi? dönü? fiyatta uygun geldi.. hemen ko?arak ald?k 3 arkada?.... eko bilet trek turizme bagl? bak?rköy ?ubesinden ald?k... pe?inede 25 euro indirim daha yap?olar...
Arkada?lar yazd???m?z fiyatlara aldanmay?n ama. ?öyle ki bilet fiyatlar? bazen saatlik olarak bile oynama yapabiliyorlar ve uçaktaki doluluk oran? da çok önemli. O yüzden 700€'ya bilet alm?? birinden 2-3 gün sonra tekrar 700€ civar? bulmak zor olabilir. Biraz kumar misali, daha ucuza da bulabilirsiniz, daha pahal?ya da. O yüzden iyi ara?t?r?n derim.
Kolay gelsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks