ya arkadaþlar ben aktarma sýrasýnda çok beklicem mesela amsterdamda yaklaþýk 5 saat tecrübeli arkadaþlar tavsiyeniz nedir uyumak güvenli midir. neler önerirsiniz sýkýntýyý gidermek için
ya arkadaþlar ben aktarma sýrasýnda çok beklicem mesela amsterdamda yaklaþýk 5 saat tecrübeli arkadaþlar tavsiyeniz nedir uyumak güvenli midir. neler önerirsiniz sýkýntýyý gidermek için
ben 12 saat bekliyeceðm Amsterdam daNe yapacaðz bilmiyorm
ayný soruyu þirketime bn de sordum gez dolaþ hava alaný güzel dediler.hem amsterdam maluuum...![]()
San FransiscO da 5 saat beklicem ama gece![]()
bekle beni amerika
benimkide gece ve havaalanýndaki maðazalar 10 da kapanýyormuþ. Sitelerinde öyle yazýyor en azýndan.
evet hepimizde ayný maðduriyet ama kimse ne yapalým cevap vermiyo bilsem schengen vizesi alýr gezerdim amsterdam da![]()
ben uzunca yazmýstým bý yerde amsterdam havalanýnda neler yapýlabileceði ile ilgili ama hangi baslýk altýnda yazdým hatýrlamýyorum
zaten 5 saatin 1 i check-in dir falan gider.. gerisinde de freeshop gezin, etrafý turlayýn (ki schiphol havaalaný galiba gideceðiniz yer, kocaman yer)...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0
Bookmarks