ya arkada?lar ben aktarma s?ras?nda çok beklicem mesela amsterdamda yakla??k 5 saat tecrübeli arkada?lar tavsiyeniz nedir uyumak güvenli midir. neler önerirsiniz s?k?nt?y? gidermek için
ya arkada?lar ben aktarma s?ras?nda çok beklicem mesela amsterdamda yakla??k 5 saat tecrübeli arkada?lar tavsiyeniz nedir uyumak güvenli midir. neler önerirsiniz s?k?nt?y? gidermek için
ben 12 saat bekliyece?m Amsterdam daNe yapaca?z bilmiyorm
ayn? soruyu ?irketime bn de sordum gez dola? hava alan? güzel dediler.hem amsterdam maluuum...![]()
San FransiscO da 5 saat beklicem ama gece![]()
bekle beni amerika
benimkide gece ve havaalan?ndaki ma?azalar 10 da kapan?yormu?. Sitelerinde öyle yaz?yor en az?ndan.
evet hepimizde ayn? ma?duriyet ama kimse ne yapal?m cevap vermiyo bilsem schengen vizesi al?r gezerdim amsterdam da![]()
ben uzunca yazm?st?m b? yerde amsterdam havalan?nda neler yap?labilece?i ile ilgili ama hangi basl?k alt?nda yazd?m hat?rlam?yorum
zaten 5 saatin 1 i check-in dir falan gider.. gerisinde de freeshop gezin, etraf? turlay?n (ki schiphol havaalan? galiba gidece?iniz yer, kocaman yer)...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0
Bookmarks