olmaz olmaz ama hawaiiye giden varmýdýr acep
cesuryürek![]()
olmaz olmaz ama hawaiiye giden varmýdýr acep
cesuryürek![]()
dünyanýn tam öbür ucu yani 12 saat zaman farký var. god bless you ve you gibileri
admin (at) turkishwat.net
ben ilk olarak hawaii yi tercih etmiþtim bu yýl için. Hawaii adalar topluluðu oldugundan.Çalýsýcam yer baskent olmadýgýndan vazgectým.tr ile zaman farký 13 saat gece ve gunduz sýcaklýk sabýt 25-30 derece![]()
ben bu sene bi þirketin work&travel hawai die bi reklamýný görmüþtüm ama tam hatýrlamýyorum nasýl birþeydi diye....
hawai de iþ seçenekleri wrdý 12 dolar falandý saatlik ama hawai iyi bi tercih olmazdý bence.. hem uçak biletleri abartýdýr hemde çoðu yeri göremeyecektik.. Bence tabi
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
ama hawaideki ortamý düþünsene agaaa![]()
kaným kaynadý birden
sizi hayallerinizle baþ baþa býrakýyorum ve bu sayfayý kapatýyorum![]()
mart baþýnda bilgi almak için firmama gittiðimde bir arkadaþ hawaii'de bir iþe yerleþiyordu.yanlýþ hatýrlamýyorsam hotel iþiydi ve saatlik ücreti de fena deðildi.kýsacasý alternatifler arasýnda hawaii de var
Ucakla ulasim nereden yakin olur bilmem fakat Expedia 'dan baktim . 18 Haziran - 28 Eylul , JFK - Honolulu (Baskent) gidis donus biletin fiyati 700$
PS = Alaska 'ya gidicegime buraya daha iyiydi. Gecen yaz toplam 750 Euro + 800$ ucak parasi verdim . Suanda Hawaii 550 Euro (JFK) + 700$ Hawaii . Ustelik ortam gorecegim doga cok guzel .
Konu break tarafýndan (29-03-2009 Saat 12:19 PM ) deðiþtirilmiþtir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
þüphe yok doðasý baya güzeldir oranýnBen seneye gitmeyi düþünüyorum dediðiniz gibi saatlik ücretler 12 dolar parasýný geçtim hawai de tatil yapýcaksýn ötesi varmý
Sana kim çiçek taktýrýr abi hawaili kýzlar varken![]()
Abi banada hawaii iþi onerdiler.Hawaii de daha onceden çalýþan biri avrmý acaba aramýzda.Cok acil lazým lütfen yardým edin yarýn görüþmem olacak...
YArdým edicek kimse yokmu yaw arkadaþlar......![]()
Hawaii dogasý denizi vs bakýmýndan süper yer lafýmýz yok. Ama þu an ucak bileti fiyatý olarak Expedia bile 1900 kusur $ cekiyor. Konaklamasý pahalý, gezme olayýný adada olacagýn icin neredeyse 0 lýyor. Falan filan. Oraya gidiceksen sadece tatile gidiyormussun gibi olmalý. Öbür türlü wat programýna harcagýdýn ücretin yarýsýný geri getirirsen helal olsun![]()
2. kez gidecekler için olabilir bence ya da california dan hawaii ye uçak fiyatlarý nasýl bilmiyorum ama üç dört günlüðüne belki california daysak eðer gidebiliriz gibi çok zor deðil yani. Travel kýsmý için baya ii olabilir ama çalýþmak için pek iyi olmaz bence
2009 yýlý WAT programýna ilk kez katýlýyorum.
Çalýþacaðým Ýþ:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks